Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
ben batmadımki orada çamurun suçu lastiğimi sardı...birde takviye falan bağlı değildi yoksa oralar bana neki düz asfalt gibi görüyorum ben oraları :D :D :D bana zorlu etap bulun arkadaşlar traktörün falan giremediği yerleri gösterin :D :D :D
depolara şeker atarsan seni kim çekecek selim ;D ;D ;D benimki lpg li gerçi bana atamazsın ;D ;D ama selim bu yapar benzinli araçlara kesme şeker lpli lere toz şeker atar hahahaha
aaaa hamdi abi sende öyle giremem çıkamam dersen yani bilmiyorum ;D ;D ;D yoksa sen birazcık korktunmu hamdi abi dün ki çamurdan :D :D :D sen gir abi evelallah biz varız kaldığın yerden çıkartırız ;D
SON DAKİKA:
az önce selimle görüştüm çok perişan olduğunu söyledi ;D ;D rakı ve nevaleleri alıp kaldığı yerde oturmuş tek başına içiyormuş ;D ;D ;D
Ynt: Satılık - 1998 Model Lada Niva
merhaba osman bey
gerçekten doğru okadar çok arayan varki anlatamam ve bir çoğu istanbul.ne namsalmış araçmış yine dediğiniz gibi istanbul a gidecek gibi görünüyor.
yazık ama selime çok üzüldüm zavallı çocok ;D ;D bu gün ne umutlarla gelmişti ne ile karşılaştı.sen battın tam çıkarken selim( aaa çıkıyor olamaz,yapma abi,bat yaaa çıkmaaaaaa )diye çırpınıyordu ...
ama gerçekten aracın çok başarılı tebrik ediyorum önemli olan araç değil pilot da önemli .araçla hamdi abi bütünleşiyor ve engel tanımıyor çok güzel .hamdi abi trafiğe tam açılmadı ama .bir ara yine karıştırsakmı oraları :D :D :D
hamdi abi bugün yağmurun yağması senin işine yaradı :D yağmur yağdığından dolayı çamur cıvıklaşmıştı tekerler çamuru sarmadı benim girdiğimde çamur macun kıvamındaydı ;D ;D bknz alt resim ;D ;D ;D yoksa ogün ben geçerdim orayı ;D ;D ;D
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)
selimin cumartesi günü işi çıkacağı belliydi zaten.yaww söyle dürüstçe işte selim ben giremem oraya tırsıyorum de bize tamam diyelim bizde:)
öyle bahaneler yaratma bize yok ava çıkacam,yok dağa çıkacam,yok lastiğim patladı,yok araba...
erhan abi reha ile selim ortak gaz istasyonu kurdular satış sadece euro gaz .sen selimin dediğini dikkate alma hatta ve hatta o istasyondan gaz alma derim ;D ;D sana abi dedim saygımdan ötürü ama selim yanlış yorumladı abi demek...
ewwet selim kıvırma hakkını kullanmaya başladı arkadaşlar ( ben bu cumartesi yapamam walla )dedi gördüğünüz üzre.yaz gelincemi yapacaksın selim bataklığın suyunun çekilmesinimi bekleyeceksin ;D ;D ;D eğerki öyle dersen rehanın hundai...
bence giremeyeceksin oraya girmeden önce difini kilitini ne var ne yok hepsini bağla battıktan sonra anlamı yok bağlamanın ..iki salla bir bağla ;D ;D ;D uygula hahahahaha