Arama sonuçlarınız

1. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoş geldinizzzz :))

2. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla abi çok çok geç oldu derken ben tebrik ve hayırlı olsun mesajını geç attığım için yazmıştım.Selamlar.Büyük kolaylıklar dilerim tekrardan.
  3. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla bey çok çok geç oldu.Kusura bakmayın. Aracınız hayırlı,yapımı kolay ve zevkli olsun.

4. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sn Çöl Kartalı hanım.Hoş geldiniz,renk getirdiniz.Resim ekleme konusunda profile girdiğinizde Kimlik bilgisi bölümünden ekleyebilirsiniz veya değiştirebilirsiniz.ı.Maltepede Aralıkda büyüklerimiz tanışma günü yapacaklar ve bu geleneksel bir buluşma...
  5. engines

Dodge 4x4 Dizel Karavan

Ynt: Dodge 4x4 Dizel Karavan Kürşat bey aracınız çok güzel.Güle güle kullanın.İstanbul Maltebede karavancıların bir buluşması olacak sanırım Aralık ayında.Gelirseniz aracınızı inceleme fırsatından önce tanışmış oluruz.Selamlar.Engin

6. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Rıfat bey hoşgeldiniz.Geç oldu kusura bakmayın.

7. engines

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan abi gezengrip olmuşsunuz .geçmiş olsun.bizde dağ bayır gezsek ucundan hafif grip olsak.hanımlardan zoka yemeden hemen atlatsak bir kuru soğanla ;D. bu arada kurusoğan ın gripe iyi geldiğini öğrenmek iyi oldu.sağol Yusuf abi
  8. engines

1977 Land Rover Defander

Ynt: 1977 Land Rover Defander bora abi teşekkür ederim.kulağıma küpe olacak.eğerki olumlu cevaplar çok olursa mevcut aracımı satıp bir land sahibi olacğım.
  9. engines

1977 Land Rover Defander

Ynt: 1977 Land Rover Defander eflany ve mehçelik abilerim.ilginiz için sağolun.peki seri3 de ne sıkıntılar olur.defander gelişmiş hali derken konfor açısındanmı yoksa sağlamlık açısındanmı.bu araç off-road için uygun olurmu orjinal hali ile yoksa cüzdanda onun için uçuk bir kabarıklıkmı...

10. engines

1977 Land Rover Defander

abiler üstatlar merhaba.defander sevdası bitmek tükenmeyen bir şey.her boş vakitte akşam yatmadan önce pc açılıp malum sitelerde defander bakmak hastalık oldu.ve 1977 model bir defander buldum.ve tavsiyeleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorum.bilkgilerinizi paylaşırsanız mutlu...

11. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf abi zehri aldık ama bahçelide bir evimiz yok lakin camper olacak bir aracım var.onada şimdilik gücüm yetmiyor.ama yap-işlet-devret modeli düşünülür ;D bu arada yusuf abi geçen gün aracı muayeneye götürdüm.aracım...
  12. engines

İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010)

Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010) sağol Levent abi.Lakin finans olayını halletmek lazım.bir kenara 5 lira atıyorsun ertesi gün lazım oluyor.tamam bu ay 500 lira attım kenara diyorsun kış geldi kömür almak icap ediyor.biraz daha sabretmem lazım.mevlam tez yardım eder de yaparız...

13. engines

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) ;D
  14. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) abi hayırlı uğurlu olsun.neşeyle oturmanız nasip olsun.
  15. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşgeldiniz Tamer bey.

16. engines

Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010) vazgeçermiyim bülent abi.ilk fırsatta başlayacağım hele bir paha olsun cepte de.sonra başınızı ağrıtırım gibi me geliyor yusuf abi ile sizin.
  17. engines

Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010) pamukova-istanbul istikametinde yolun altından geçen ırmak/nehir/dere ismini öğrenmedik kısa bir çay molası verelim dedik ama balık olduğunu görünce kaldık
  18. engines

Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010) İnönü Yaylasından Hüseyinli Köyü ne buradan da ve Pamukova-İstanbul yoluna geçiş

19. engines

Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010) reca ederim Sinan bey.Anladımki yaylanın güzelliği en az 3 gün ve 7-10 kişilik dostlarla görülüyor.Kısmet olurda yine gideriz inşaallah.
  20. engines

Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010) Yaylada bulunan mağara.Yurdum insanı burada ateş yakıp alkol almışlar.Yazık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri