Arama sonuçlarınız

1. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) merhabalar istanbul pendik te abim da lada vega aracıyla yeşil renkli film le geçti ertesi gün 303 mercedes otobüsün arka camında var diye söktürdüler.muamma ama yapacak bir şey yok.

2. engines

Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira)

Ynt: Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira) Serdar bey çok teşekkür ederim. Ertuğrul abi gelmeyi çok istiyoruz.Bacanağımıda kandırdım.Yalnız iş ile alakalı bir problem çıkmaz ise c.tesi akşamı oradayız.
  3. engines

Ynt: Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira) serdar bey hayırlı olsun.safronbolu diyince içim gitti.bir kastamonulu olmama rağmen ve geçen ramazan ayında istanbul tuzlada ramazan etkitlinklerinde safronbolu maket evlerinin satışını yapmama rağmen (sonuçta ekmeğini yedim) halen...

4. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) kolay gelsin.iyi çalışmalar.
  5. engines

Ynt: Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira) hayırlı olsun.gezenbilir kardeşliği bu işte.

6. engines

Ynt: Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira) güncel diyelim. ihtiyacı olan başka yerden alacağına gezenbilir kardeşliğinden alsın. iki tarafın ihtiyacı görülsün.iyi satışlar.

7. engines

Trek 7.3 FX

Ynt: Trek 7.3 FX durumum olsa kaçırmazdım.hayırlı satışlar.
  8. engines

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) abi maşaallah çok iyi gidiyor.bu araba sizin çocuktan toruna da kalır.
  9. engines

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) hoş geldin abi.darıısı bizim başımıza.

10. engines

Motokaravan Ruhsatı?

Ynt: Motokaravan Ruhsatı? Sayın lns özelden mesaj atmışsınız ama yeni üye olduğum için ben özelden atamıyorum.Bu sebeple buradan yazıyorum.Aracım 1982 model Fiat Dorodo.

11. engines

Motokaravan Ruhsatı?

Ynt: Motokaravan Ruhsatı? Sayın Atilla bey sigortam 312TL.Yeni yaptırdım.İlk verdikleri rakam 600 TL civarı idi sonra itiraz edince 312 tl ye yaptılar.Bu arada sigorta şirketinde de pazarlık oluyormuş.Eczanelerde pazarlık yapmasını yeni öğrenmiştim bu da ayrı bir tecrübe oldu.İlginiz için...
  12. engines

Motokaravan Ruhsatı?

Ynt: Motokaravan Ruhsatı? Sayın Atilla bey.Benimde bir sorum olacak.Yeni bir araç aldım.Ruhsatımda M2 özel amaçlı Motor Karavan yazıyor ve yolcu taşıma sayısı 8 kişi.Aracın içerisi yapılı değil.Sadece koltuklar ve bir dolap var.Ocak ve Lavobosu nu eski olduğu için söktüm.Kendim yatak olacak bir...

13. engines

Volkan Konak ve Karavanı

Ynt: Volkan Konak ve Karavanı. merhabalar.volkan konak proğramda kendisi belirtti.aracı abd den kiralamış.
  14. engines

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf abi hayırlı yolculuklar.İyi tatiller.Bu yaz bende de büyük bir heves vardı lakin ev ile tadilatlardan aracımı yaptırmak kışa kaldı.Nasipse sizin fikirlerinizle sonbaharda başlayacağım.Bu arada bende pazar günü...
  15. engines

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Allah kolaylık versin.Çok sabır gerektiren bir iş.Defanderler bu şekilde nesilden nesile ulaşacak gibi.Nice defendarların yeniden doğması dileği ile.selamlar.

16. engines

2000cc t2

Ynt: 2000cc t2 merhaba.öncelikle hayırlı olsun.aracın rengi beyaz mı? kartal kordonboyundanmı alnız.eğer o ise ben de bakmıştım o araca.çok güzel toplanmış bir araç.2000 cc olmasından korkmayın.isnel beyin dediği gibi bir çok kişi bu motorlu araçları kullanıyorlar.tekrar hayırlı...
  17. engines

Geri Görüş Kamerası

Ynt: Geri Görüş Kamerası merhabalar.kendi aracımda olmamakla birlikte arkadaşımın kia sorenta marka aracında var.arka tampona veya yüksek araçlarda daha yukarı profosyonellik gerekmeden montajı yapılıyor.içerde herhangi bir monütöre bağlanıyor.kaplo çekmesi biraz sıkıcı.ama mükemmel işe...
  18. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bülent Abi,Yücel Abi,Kenan Abi; Hepinize teşekkür ederim.Hoş bulduk,Sefalar bulduk.

19. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cavit bey çok teşekkür ederim.sağolun.Hoşbulduk
  20. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yusuf bi çok teşekkür ederim.Yakın zaman da ilk fotoğraflarını çekip eklerim.Tekrar teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri