Arama sonuçlarınız

1. A

Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum ağustosun 15 i civarı yola çıkmış olacağım muhtemelen, sizin zaman ve mekan belli mi?

2. A

Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum yaş önemli değil, yaşam tarzı önemli. her türlü zorluk çıkabilir yol boyunca. çalışmak olsun(ki para kazanmak adına istiyorum bunu) açlık olsun, çeşitli canlılar olsun böyle farklı bir çerçevede yolculuk yapmak istiyorum. talep çok fakat...
  3. A

Batı Karadeniz Turu

Ynt: Batı Karadeniz Turu istanbul da yaşıyorum ama çok isterdim tabii ki :)

4. A

Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı

Ynt: Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı aynı şekilde evet, zaten buralardayız herhangi bir gelişmede haberleşeriz tabii ki.
  5. A

Resimler Görünmüyor.

Ynt: Resimler Görünmüyor. sorunum için bir mesaj yollamıştım facebook hesabınız üzerinden, çözdüm ama merak ettim ayrıca. teşekkürler.

6. A

Batı Karadeniz Turu

Ynt: Batı Karadeniz Turu mmmm.. always dude. :)

7. A

Batı Karadeniz Turu

Ynt: Batı Karadeniz Turu mutlaka diyorum, cide sahilinde akşam gazeteye sarılmış çekirdeklerden yemezsen banlan daha iyi. şimdiden keyifli yolculuklar dilerim :))
  8. A

Batı Karadeniz Turu

Ynt: Batı Karadeniz Turu azdavay derim ben, anne tarafı kastamonu'lu. zevkler görecelidir tabii ama oralar doğa harikası. köyleri dereleri çayları insanları çok güzeldir. bahsettiğim cide azdavay ve şenpazar civarıdır.
  9. A

Resimler Görünmüyor.

Ynt: Resimler Görünmüyor. demek böyle gelmiş, böyle gidecek sanırım :)

10. A

Tecrübelerinize Dayanaraktan Camp Tavsiyesi :)

Ynt: Tecrübelerinize Dayanaraktan Camp Tavsiyesi :) kelebekler vadisi diyebilirim. netten araştırın istersen.

11. A

Tavsiye Lütfen :)

Ynt: Tavsiye Lütfen :) eğer yaz kampı ise bilgim dahilinde çift tenteli çadır yeter de artar ama yaz kış diyorsan daha kaliteli ürünlere bakmalısın.
  12. A

Arkadaşlar İstanbul İçi Kamp Tavsiyesi Yardım ??

Ynt: Arkadaşlar İstanbul İçi Kamp Tavsiyesi Yardım ?? hocam istanbul'dan bahsediyoruz ve açıkcası ucretsiz bir yer oldugunu sanmıyorum. olan ise yavan yerdir tercih edilmez. çeşitli kamping alanları var tabii.

13. A

Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı

Ynt: Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı eğer ağustos ortaları gibi hala oralarda olursanız size katılma imkanım olabilir.
  14. A

Arkadaşlar Kamp Tavsiyesi Yardım Lütfen?

Ynt: Arkadaşlar Kamp Tavsiyesi Yardım Lütfen? merhaba öncelikle. geçen yaz bir süre silivri'de "mocamp" adlı bir camping alanında kaldım. bungalowlar, şahsa ait çadırlar veya oranın çadır yeri var, karavan bölümü var... ve en önemlisi denize sıfır çok huzurlu bir yerdir. ben bungalowda kaldığım...
  15. A

Batı Karadeniz Turu

Ynt: Batı Karadeniz Turu hocam kastamonu cide'ye uğramadan geçme derim ve eğer zamanınız varsa hem azdavay hem şenpazar'ın köylerine derelerine inin derim. şimdiden iyi yolculuklar :)

16. A

Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız?

Ynt: Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız? yeni düzenlenen ve yapılan yollar mevcut özellikle niğde-malatya karayolu yağ gibidir orayı tercih edebilirsiniz aksi taktirde sıkıcı bir dağ yolu var. ve en önemlisi ise çokça müzik :)
  17. A

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım eğer interrail ya da özel bir trenle gidecekseniz, biletlerinizi mutlaka kontrol ettirin bazen ceza yazabiliyorlar. işaretlemeyi de unutmayın, çok bir ceza parası değil ama en azından vermezseniz hiçbir para cezası.
  18. A

Tekirdağ-Ayvalık güzergahı için gidilecek yer tavsiyesi istiyorum.

Ynt: Tekirdağ-ayvalık Güzergahı İçin Gidilecek Yer Tavsiyesi İstiyorum. 2 sene önce tekirdağ tarafındaki marmara ereğlisi'nde kaldım gayet huzurlu bir yerdi. alternatif olarak önerebilirim.

19. A

Resimler Görünmüyor.

Ynt: Resimler Görünmüyor. ara ara denk geldiğim sorun. fakat hala devam ediyor mu merak ediyorum ve ayrıca facebook grubu ile alınan mesajları kontrol ediyor musunuz?
  20. A

Özel Mesaj ve Profil Görüntüleme

Ynt: Özel Mesaj Ve Profil Görüntüleme net bir bilgiye bu konuyla ulaşabildim, teşekkürler artık bekleyeceğiz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri