Arama sonuçlarınız

1. B

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları BENDEKİ DACİA SAYFASINDA BU ÇIKIYOR http://www.dacia.com.tr/modeller/duster/donanimlar/index.jsp?modelKey=79H&versions=VEC198_TURQ%2CVEC342_TURQ&del=VEC198_TURQ&userPriceType=&codes=&toggles=0000000000000000&show=1&diff=

2. B

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Zannedersem makyajlı Dusterin çıkması oldukça yakın. Dacia'nın sitesi bile değişmiş, 4x4 fullü fiyatı da düşmüş, stokları eritmek için heralde. ESP dahil fiyatı 48.550 TL çıkıyor.Acaba bayiler bu fiyata satıyor mu?
  3. B

Makyajlı Duster Eylülde Frankfurt Auto Showda

Ynt: Makyajlı Duster Eylülde Frankfurt Auto Showda Aracın tasarımında ve yalıtım konusunda iyileştirmeler söz konusu Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97204.0#ixzz2XUcl6gCo sabırsızlıkla bekliyoruz.... ::)

4. B

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? duster 4x2 laurette 1,5 dci (deri koltuk hariç) full'ü . . . . . . 48.550,- tl qashqai 4x2 tekna 1,5 dci. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68,300,-tl aradaki fark 19.750,- tl (yani 10.000 tl değil) ; iyi düşünün dostum. Ben de alternatifleri...
  5. B

Dusterlar New Age Olmus?

Ynt: Dusterlar New Age Olmus? 5.000 tl oldukça büyük bir rakam. 5 ay önce; aralık 2012 de 49.000 tl ye alan arkadaşım var.Şu anki liste fiyatı da belli 53.000 tl. Eğer buna ilaveten 5.000 tl zam yaparlarsa, karşılığında iyi birşeyler vermesi lazım Dacia'nın diye düşünüyorum. Şu anda bile...

6. B

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ Alıntı yapılan: bars2010 - Bugün, 13:29:33 Mini onarım işlemlerine dikkat edin arkadaşlar. Oto Kingde yaptırdığım hakkım olan iki işlemin birisi hasar dosyasına sokulmuş. Az kalsın hasarsızlığımı iptal ediyorlardı. Kavga gürültü...

7. B

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ Mini onarım işlemlerine dikkat edin arkadaşlar. Oto Kingde yaptırdığım hakkım olan iki işlemin birisi hasar dosyasına sokulmuş. Az kalsın hasarsızlığımı iptal ediyorlardı. Kavga gürültü zor ikna edebildim.
  8. B

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... "Hicbisey yapmasinlar yeterki Brezilyadaki Dusterlari TRde de satsinlar." bu bile bir beklenti, öyle değil mi?
  9. B

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Sık sık kasa değiştiren marka iyi olmuyor.Alıyorsunuz aracı 2 sene sonra bakıyorsunuz kasa değişmiş; sizinki olmuş "eski kasa".Sonuç tabi ki moral bozucu ve hüsran.Ancak Duster çıktığından bu yana müşteri beklenti ve şikayetlerini...

10. B

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... %20 düşürülmüş yakıt tüketimi, içte ve dısta yenilikler, direksiyon kutusu,ön cam v.s. sesleri giderilmiş yeni DUSTER.... sabırsızlıkla bekliyorum. :)) acaba fiyat ne kadar düzeltilir ki?

11. B

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? geçen gün ben de az kalsın duster kervanına katılıyordum. Sembolümü satıp 2. el duster almak üzereydim ki o arada beğendiğim araç satılmış.
  12. B

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? http://www.memurlar.biz/foto-galeri/2013-yilinda-markalar-yenilikte-hiz-kesmeyecek-1901-p14.html#gallery duster in 2013 de makyajlanacağına dair küçük bir haber...

13. B

Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım?

Ynt: Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım? "Merhabalar arkadaşlar tereddütte kalma nedenim hafta içi kısa mesafe katetmem ; Şöyle ki 5 gidiş 5 dönüş 10 km. bir mesafeye gidip ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz . Haftasonu ise mevsimine göre kara ve tatlısu avlarına gidiyorum yılda yaklaşık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri