Arama sonuçlarınız

1. kenanakin

Iveco M29 Karavan Yapımı

Fırat Bey Merhaba, Çok çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Tahminim de tam bu yöndeydi pandemiden sonraki fiyatların çıldırmasına kaldınız mı onu çok merak etmiştim. Bütçe konusu henüz bende tam net değil ancak bu tür bir aracı çevirmek için şu ortamda belirttiğiniz miktarı çok rahat bulacağımı...

2. kenanakin

Iveco M29 Karavan Yapımı

Merhaba Son halini ve bugüne kadar yaptığınız harcama ortalama ne kadar tuttu bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Benimde İveco için düşüncem var da.
  3. kenanakin

Merhaba Erba 3.40

Hepinize Merhaba, Çocukluk hayalim olan karavanıma nihayet geçtiğimiz perşembe günü kavuştum. Rabbim tüm isteyen karavan severleri en kısa zamanda istedikleri karavana kavuştursun inş. İlk karavanım olduğu için çok heyecanlıyım. İlk beğendiğim karavanlardan olan Erba 3.40 Hafta sonu karavanını...

4. kenanakin

J9 Karavan

Hocam merak ediyorum ne zaman resim yüklersiniz.
  5. kenanakin

Az Bütceyle Moto Karavan Nasil Yapmalır .

Kesinlikle hocam herşey maddiyat gidiyor. Ihtiyavini görebilecek kadar olsun sınıf vip olmasına gerek yok bence. Ruhsatı ne yapmayı düşünüyorsun motokaravana donusturecekmisin? Asıl aklımı kurcalayan sigorta ve yıllık vergisi ne olacak.

6. kenanakin

Bende kisa şasi alıp kürşat hocam gibi yapmayı hedefliyorum 1 yaşında oglum eşim ve ben kullanmayı düşünüyorum. Kürşat hocamı merakla bekliyorum..

7. kenanakin

Kürşat hocam tavan yükseltmesi düşünüyormusun iç yüksekliği veya dolap dusunursen üst kısım yeterli olur mu?
  8. kenanakin

Ins hocam. Şuan ki duruma gore gittiginyoldan gidicem gibi yapacagin herşeyi yakından takip ediyorum resimli resimsiz bilgilendirme yaparsan cok sevinirim.
  9. kenanakin

Ilk karavan kendim yapmayı düşünürken gördüm j7 yi cok güzeldi ici falan resimlerinizi bekliyorum hocam

10. kenanakin

Ufak kasalar gerçekten daha güzel görünüyor. Okul döneminde kısa kasa servisimiz vardı o zaman büyük görnüyordu tabi biz küçük olduğumuz için ama içi şimdi bir karavan için nasıl kalıyor bilemiyorum. Uzun kasa dediğiniz gibi sığma konusunda sorun olabilir. Özellikle şehir içindede kullanacağım...

11. kenanakin

J9 bende düşünüyorum ama karavan ruhsatı alınca yıllık vergi ve sigorta baya geliyor. 30 yaşında olursa araba ne kadar düşük olucak sigorta bilmiyorum ama bakmaya devam. Araç içini seyyar nasil yapacaksınız daha zor olmayacak mi?
  12. kenanakin

Karavan'a Ilk Adım

Sigorta ve yıllık vize senelik olduğu düşürülürse ciddi maliyet oluyor. Karavan sınıfı araçlar için sigortanın da yüksek olması enteresan geliyor sonuçta aynı araç. Cok teşekkür ederim yardımınız için.

13. kenanakin

Karavan'a Ilk Adım

Hocam hayırlısı olsun karavanınız. Bende j9 alip karavan a dönüştürmeyi planlıyorum. Marangoz ruhsat vb işlemler.icin toplamda ne kadar gideriniz oldu. Araciniz kac model ve sigorta için toplam ne kadar ödeme isteniyor. Saygilarimla
  14. kenanakin

Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)

Resmen konuyu hortlamış gibi olucam ama muhteşem görünüyor şenol bey. Çekme karavandan bazı sıkıntılardan dolayı kendi camper yapımına geçme gibi durumum var artik. Sizinki ile birlikte 3. Kisa kasa j9 karavan dönüşümü görüyorum. Long kasa değil ama uzun kasalardan sanki daha guzel duruyor...
  15. kenanakin

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Çok güze oldu ins katılım karavan acısından cok olur da kiyaslamayi birebir yapma şansımız olur.

16. kenanakin

Benim Karavanim Piri (pir-i Kamp)

Yucel hocam selamlar tabiki karavaninizi sevmeniz kadar dogal birsey olamaz ki. Karavan boyut ve şekilleri ihtiyaç ve maddi imkanlara gore değişir. Bende guney karavan midi ve maxi modellerini beğeniyorum benim icin tek eksik pis su deposu. Ziya oglumun alerjik hastalığından dolayı...
  17. kenanakin

Evraksız Avrupa Karavana Ruhsat Çıkartma Yolu?

Inanin bende cok soğumaya başladım. Yucel bey sayesinde güney karavan bana uygun gelmişti ama benim içinde olmazsa olmaz banyo. Guney karavanda bu sorunlu :( minibüs alıp moto Karavan yapsam mi tamamen vazgecsem mi bilemiyorum. Yerli karavanlar masallah hepsi mi 750 kg altı olur dev dev...
  18. kenanakin

İlk Karavanım Erba 3.40 (haftasonu Karavanı)

Karacanız hayırlı olsun yücel beye sorduğum bir soru vardı sağolsun herzaman yardımcı oluyor sizede sormak isterim. Karavanda pis ve temiz su tankları varmi varsa kaç lt. Sıcak su ve duş olayını nasil çözüyorsunuz birde bunu öğrenmek istiyorum.

19. kenanakin

Her soruma bıkmadan yanıt veriyorsunuz cok ama cok tsk ederim yücel bey
  20. kenanakin

Yücel bey tekrardan merhaba Midi karavan ile ilgili aklıma takılan bazı sorular var. 1.Temiz su deposu kaç lt. 2. sıcak su olayını nasil hallediyorsunuz? 3.pis su deposu kaç lt. Bunlara ek olarak karavanı yaptırırken ek değişiklik isteyebiliyor muyuz.firmadan üst dolap ek cam veya tüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri