Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. .........istanbula gitsem ne yakar ...karadan giderim ama boşa da atarım .....orda baya yer içerim cıgarayıda evde unutmuşum derim alpaslan dan içerim........ hoş ;D ;D

2. DEJAVUU

Maldive Adaları

Ynt: Maldive Adaları abi yazmadan gidemiycem cevapta beklediğim yokta ....... sen şimdi bu kadar resim ve güzellik koymuşsun ama ama ben seni görünce dedim ki adam zengin yaaaa............ resimlerede baktım arada :o :o :o ;D ;D
  3. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. böyle gider bu bi gün satarız adam alır halleder kullanır hemde basit bir şey çıkarrr

4. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. lastiklerin nasıl asfalt tipimi peki
  5. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. bilader lastiklerden çok yakıyor olabilir diyorlar yoksa her şey yapıldı akıla gelecek her ama her şey 500kr lastikleride atayım dur gör etkilermi bu kadarr

6. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. .......gül ama konujya saygın olsun değerleri bi yaz bakimmm...........yalan yazıp bana kafayı yedirme yada tata aldırma yanlızzz ;D ;D ;D

7. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ya şu avatarınıda değiştir ya hepten demorilize ediyor insanııı >:( ;D
  8. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. şaka bir yana şimdi bakınca dikkatimi çekti gilme tiyede alma sende yazmışsın eski sistem gaz diye ben de de eski sistem gaz var ne yaparsam yapayım şehir içi 500 kr dan aşağı düşmüyor ...hakket gülme senin nasılll yakıt olayı
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............... hakket ya evde olmak heralde sinir yaptı çocuklarda denizde ondan olsa gerekkkk

10. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. şöyle bir baktım eskilere ben burada cevap yazdım akıl falan verdim....bu gün bakıyorum ben zaten kurta akıl vermeye çalışmışım..........bide cevap verdik adamla samimi olduk ...... hiç cevap yazmasamıydım ne. ;D ;D...

11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........yok yok dünyadaki bir çok şey bir yana o bir yanaa ::) ;D ;D ;D ;)
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yok yok bu gün iyi değilim ben yaratıcılık hiç yok tuda zaten ferformens ta yok ben az çekiliyorum .......aklım land cı kız da kaldı ;)

13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alp bundan varmı senin garajda az lazım olcakta kullamıyorsan yolla bir ara olurmuu ;D ;D
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... avatar da değişti alpaslan da hayır olsunnnn ;D
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bu lancı kız dağıttı galiba çokmu içti noldu ikide bir çağrı yapıyor arıyorum kapatıyorrrr ;) ;D

16. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ......................hatun kişi gibi girip erkek olan bir sürü çakma dünya güzeli var............ varsa bildiğin söylede yanlışa düşmeyelimmm ;D ;D
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..............yuh blader yuh sen kadın olsaymışsın varya aman diyorum yaaaa 7 düveli karıştırır mışsınnnnn ;)
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............ulen beni neden böyle lanse ediyon ..... ben tata yamı xj yemi masraf yapayım onu kestiremiyorum sadece ;D

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ulen laptop zaten bu modem de kablosuz konuşturyon beni delii ...... kimse yok diye ineyim bişeyler yapayım dedim aşağıda ;)
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... toplam 3 kişyiz bende yokum bakalı m napcanız hadi göreyimmm ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri