Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?..
.........istanbula gitsem ne yakar ...karadan giderim ama boşa da atarım .....orda baya yer içerim cıgarayıda evde unutmuşum derim alpaslan dan içerim........ hoş ;D ;D
Ynt: Maldive Adaları
abi yazmadan gidemiycem cevapta beklediğim yokta ....... sen şimdi bu kadar resim ve güzellik koymuşsun ama ama ben seni görünce dedim ki adam zengin yaaaa............ resimlerede baktım arada :o :o :o ;D ;D
bilader lastiklerden çok yakıyor olabilir diyorlar yoksa her şey yapıldı akıla gelecek her ama her şey 500kr lastikleride atayım dur gör etkilermi bu kadarr
.......gül ama konujya saygın olsun değerleri bi yaz bakimmm...........yalan yazıp bana kafayı yedirme yada tata aldırma yanlızzz ;D ;D ;D
şaka bir yana şimdi bakınca dikkatimi çekti gilme tiyede alma sende yazmışsın eski sistem gaz diye ben de de eski sistem gaz var ne yaparsam yapayım şehir içi 500 kr dan aşağı düşmüyor ...hakket gülme senin nasılll yakıt olayı
şöyle bir baktım eskilere ben burada cevap yazdım akıl falan verdim....bu gün bakıyorum ben zaten kurta akıl vermeye çalışmışım..........bide cevap verdik adamla samimi olduk ...... hiç cevap yazmasamıydım ne. ;D ;D...
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
yok yok bu gün iyi değilim ben yaratıcılık hiç yok tuda zaten ferformens ta yok ben az çekiliyorum .......aklım land cı kız da kaldı ;)
......................hatun kişi gibi girip erkek olan bir sürü çakma dünya güzeli var............ varsa bildiğin söylede yanlışa düşmeyelimmm ;D ;D
............ulen beni neden böyle lanse ediyon ..... ben tata yamı xj yemi masraf yapayım onu kestiremiyorum sadece ;D
ulen laptop zaten bu modem de kablosuz konuşturyon beni delii ...... kimse yok diye ineyim bişeyler yapayım dedim aşağıda ;)