Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ....bir çuval altın yollasan almam senden beeee

2. DEJAVUU

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? .........yok ulen eskiden bir dost sandığım vardı o aklıma geldide .....ona ........senin dostluğunu yaşarken aklıma takıldı ;)
  3. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............ya bide böyle cilveleşmeseniz daha hoş olucak amaaa >:( >:( >:( >:(

4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yolladınmı şimdi sen bişeylerrr
  5. DEJAVUU

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? allah seni kahretsin pislik herif

6. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .............ha siz böyle mutlu oluyorsunuz ozaman tamam ben bakarım ............beklerimmmm >:( ;)

7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......... hala lüx biyer sen yanlış biyerlere gitmişsin ben yokkennnn
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............arkadaşım özelden tehdit mesaj ları atıp durma tamam mesafe koyucaz tamam oooooooo
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........ama onuda az yedin yarısını bıraktın tabak ta .....hoş ben az gözükmesin diye beşi bir yerde iskender menü yaptırmıştım .ondan olsa gerek sana çok geldi ....kıyamammmmm ;)

10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......ben alıp gelseydim sen şey etmesiydinnnn

11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan şaka falan aysin için telaşlanırım ben şimdi ........aysin sen bi ara beni ben sesini bir duyayım yoksa ben rahat etmem sen bi ara beni heeee ;) ;) ;) ;D
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......arkadaşım burda üçüncü beşinci olmanın bir anlamı ve manası yok......önemli olan tek şey ki başka bir şey düşünemiyorum ....bu kızın gene eskisi gibi gülmesi ve mutlu olması ....... dahada bir...

13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........kıyamammmmmmmm yap kız nasıl rahat olucaksan öyle davran canımmmmmmmm ;) ;D ;) sınnnnnnnnnn
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .. sen tercihini öle yaptın yoksaaaaaaaaaaa ...başka olabilirdi hanlar hamamllar yatlar katlarrrrrrr ;D ;D
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......... sen bana sert yapmazdın noldu ya kimse yok diyemi ...ama dikkat et kırılırım bu şey zamanımm....... alıngan zamanımmmmm

16. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............valla olurmu olur ha allahtan land cı kız deyip bikere bile özel mesaj atmadım haaaaaaa :)
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....yok ondan değil bacım şimdi benim yüzme birinciliklerim var yavaş yüzemem sana ayak uyduramam ondannnn ;)
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......ya siz evlimisiniz yoksa ya ;D

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ya kolundaki zincir yada yüzsük yada yada duvardaki bu resimmmm
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........bu laf kimbilir neler çıkartır sen le ben yüzücez he daha nelerr imkansızzzzz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri