Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ........bidaha bakayım bakayımmm namım söz konusu

2. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ......ne iş ya gene ne çeviriyorsunuzzzzzzzzzz
  3. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... kapıdaki jeep in üzerinde bedava verilmiş bir bagaj var ;D ;D

4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... masada iki kukla var sanırım ben öyle algıladım ama ???
  5. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....eskiden öyleymiş ama biliyormusun evliya yada öyle görülen birisi bakıyor öğrencilerinden birisi palazlanmaya ...yani evliyayı aşmaya başlıyor..... ozaman en kolay yol o kişiyi uzaklaştırmak içn hadi...

6. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........ne bu iş yokluğunda çalıyor muş gibi makam resmi koymuşsun avatara sopalarlar adamıı ;D

7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ........elmi istiyorsun verdim gitti sen oldun zaten artık seni kimse tutamazz
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .kısmetse ogünleride görecezzz ;D
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... selamlar olsun herkese ::) ;)

10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .alfonse uzak ol benden yeter anlamıyorum seni yaptığım şakalardanda pişmanım artık yapmam yeter uzak olalım yeter ooooooooooooo kas da kas nereye kadar ya ben bu neti icad edenin varyaaa

11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... nerde bu adam yaaaaaaaaaaa
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... la bu gün alpaslan ın doğum günüymüş ya bizde bi makara gittik alpaslan ...geç oldu ama iyiki varsın hep mutlu huzurlu keyifli ol....................... AIM: MSN: alpaslanepli@gmail.com YIM: E-Posta...

13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... de hadi kalın sağlıcakla ;)
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ne halt yersen ye ama bidaha habersiz gidersen yüzümü göremezsin bu son ikazımmm aaaaaaaaaaaa....ne bu yaaa saat lerce tlefonnnnnn
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....abi ozaman banada by ........land cı kız sen de git yat uyu

16. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........can sıkıntısı geçsin bizde görüşelimmi telefonla
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yok yok ...... ben..... tata cayen nokta com ........ gidiyorummm :D
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....tlefonda damı görüşüyorsunuzzz ben daha davos da parise gelmem

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........oda bu yüzden sevmiyor seni birde alpaslan la ortak oldunuz diye ;)
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....alfonse kızıyor sana seni sevmiyorda hatta senden nefret ediyormuşş .. ;D ;D.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri