Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ergun abi bune ya bidaha dünyaya gelicek olsak ergun mu olalım diye böyle extrem bir hayat özendiriyorsun bize ama oluyormu canmız çekerse ;D ;D

2. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......keşke her yer böyle beatrix olsa abi ne güzel keyifli .gerilim yokkkkkkkkk
  3. DEJAVUU

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar abla ne diyorsun sen ben telofon ile land ın olduğu reklamı sayfaya attım mesajlarımıda yazdım geyik sohbet oldu bu hep yapılabilen bir şeyde ama kimseyi kırmadan ve rencide etmeden ... siz . ortama uyum sağlayamıyorsan git...

4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ......bu çok iyidi alpaslan demedi deme adın çıktı birkere ;D ;D ;D
  5. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .............yok ya sitede birtek alpaslan var her kes olmuş konuşuyor bu kabussssssssss :o :o :o :o :o

6. DEJAVUU

Boğaziçi Köprüsü Hikayesi

Ynt: Boğaziçi Köprüsü Hikayesi çok hoş paylaşım için teşekkürler

7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ......YE blader bişey olmaz olursa bende dejevuu değilimmm
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....pis falan drken artık baya samimiyet oldu sanırım bende size ...pis diyebilirmiyim şaka olarakkk ;D ;)
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........abi sende bizim yerçekimi kanunu nu gibi birşey bulmamızı falan mı bekliyorsun ..kahve insanından ne çıkar ;D ;D

10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ....lütfen alpaslan bey kız gidiyor falan hiç yakışmıyor bu tarz konuşmalar sizeee

11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........yasin derken ;D ;D ;D
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......ama arkadaşım aysin le bizim burçalrımız bile uyuşuyor değişik bir çekim bağ var ....hem iskender söyliycem çokmu taaa nerelerden geliyor ;D

13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......yer konum ve nokta söylesen bende iskenderleri alıp bi koşu gelsemmmmm.......kolamı ayran mı içersin ;)
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bende jaidevi sensin diye elli kere tersledim ....gelicem bursaya döner yeriz diye aysin gerçek miş yani özeldende okadar çok mesaj atı hiç cevap vermedimm >:( >:( ;) ;D ;D
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan burda .jaidevi burda ishaks da burda oooooooooooo ben gene karışıcam şimdi allahım sen mukayet ol

16. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........ben anladım sizi tamam rahat olun gelip geçici bu duygu zaten herkes delii ;D ;D
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....zuzaylı derken sizinde bizim gibi temel organlarınız var dimi ;D
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ....yaşasın alpaslan yada ayhanbursa dışında birileride atışaçak bakalım kaç kaç bitecek

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........ne cinsiyetim derken bunu hiç anlamadımm ;D ;D ???
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... kahve sanamı kaldııı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR