Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....der ???ken

2. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... selamlarr ;)
  3. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..alpaslanım yiğidim benim iyigecelerr ;) ;D ;D

4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hakket ya bende kaçıyorum lak lak saat e bak herkes kalsın sağlıcakla
  5. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ::) ;D

6. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Kartal ile ayı yolculuğa çıkyorlar uçakla uçak havalanıyor kartal tavandaki düğmeye basıp hostesi çağırıyor .Hostes gelip buyrun ne istediniz deyince karta yok bişey puştluk olsun diye bastım diyor.Biraz zaman...

7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... eee ben aklımda olan binlerce fıkradan birini anlatayım içimden geçti gülelimmmm
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan geldi geldi deyip deyip pardon diyor burda o ;D
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alınmam desin fıkra bu hemen yazıcam

10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bunla ilgili fıkra geliyor üşenmiycem yazıcammm bekleyinnnnn ama adı üstünde fıkra alınmak yok alfonse ok mi

11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... 1 .55 deki mesajları alıyo nezaman gelir yakınlara sen bilirsinn ;D
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... he yaa baksanaaa bişey de bee koptum iyicee

13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ....iyi geceler buyrun abii
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..................ben yarım saat sonra geliyorum anca gelir yeni sayfalar mazallah alfonse kin tutmuyor yoksa :o ;D
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yok biz herşeyi iki kere yaşıycaz kısır döngü tekrar takrarr ::) ;D ;D ;D

16. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...............özelden yaz bide yetişemiyor geri dönüşüm gibi olduk .bişey diğil rayting düşecekkk ;D ;)
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............bunuda dedin ya sen alp e o bidaha hayatta gelmez bu kahveye bak görürsün çok sert çıktınnn ??? ??? ;)
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....bu benim yazım ve araştırmam çok nette yayınlanır son nokta yazısı olmuştur bu makale ...

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........caNNım çıksın emi derler insanaaa
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........abi abi şahit lazım mı ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri