Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........sana çöp şiş yada tost ;D

2. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........bu adam alına alına dert yapıcak bana sana ayhan bursa demiş ya bana niye soruyorsun ..ben kırıcı olmak istemem ;D
  3. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........bu land cı kızın diyorum ilerde beleş iskender yeme ihtimali var .....ki zor ...yüzünü bi net görsek diyorummm uzaktan gülüyor ama ;D

4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........alpaslan demiyeyim diyorum ama tutamıyorum .demedi demee ::) ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D........derlerrrrrr
  5. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben derim ki bu land cı kız o land a yaslanmış fotonun büyük ve orjin halini koysun derim alpaslan he zamanı gelmedimi ;) ;D

6. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........EVET ya biri çıkıp bunu sonuna kadar okuyacakk ;D ;D

7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ÜŞENMEDİM YAZDIM KOPYA DEĞİLDİR ;D ;D ;D Rakıyı güneş battıktan sonra, yavaş yavaş ve muhabbet eşliğinde içmeli... Rakıdan küçük küçük yudumlar alınır... Bülent Ersoy öyle içiyor diye bir dikişte bir duble rakıyı içmek makbul değildir... Buz...
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ........ya kimse sakınn ama sakın bunu deniyeyim demesin bu ne abi ağzına rakı al yutma su al yutma nefes .alama içine çekme rakıyı kokla ama genzine çekme ...adam boğulur bunları yapacam diye artı . 25 yıl...
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .adamın ilk içtiğini sen nerden biliyorsun inandınmııııııııı

11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........hayır dır noluyo gene gider ayakkk bi sigara içemedimmmmm :o ;D
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........canımsınnn ;)

13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ......yok abi sen bu sıranın yazdığı ve kabul gördüğü tek bir yer otorite göster .ben tamam derimm sensin ...bende bilirimki rakı ya su konulmaz ..rakı ozaman pi.. olur........ ;D ;)
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ooooooo kahve gene eskisi gibi oldu süt liman ...bana ters .ben sigara içmeye gidiyorummm

16. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..ne yani zorla zeytin dalımı çıkarsınlar sende seyirci ol bumudurrrr ;D
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... deyin gitsinnnn.......
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...su yada rakı kişiye bağlıdır bu değişir .....ama tek dikkat edilcek şey var ağzınla içicen bunu unutma......... sonra derlerrrrrr ;D ;D

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yok abi yok çatışacak kavga edecek kimsede kalmadı ...ben şahin com dom ...sitesine gidiyorummm >:( >:( >:( ;D
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... çıplak boyasız haliyle 150 banknot istemişti... .artı boya 100 lira artı ışık lar 50 lira oldu 300 lira ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri