Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........bir çok kişi hep bu ben ben cilikler yüzünden bu tarihten silinip gitmiştirr alpaslan beyy >:( ;D

2. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ........yokkkk hala küsüz bilgi paylaşımı yapıyoruz oda bilgiler çatışırsa bu kahve gene karışırrr......bence ;) ;D
  3. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Bu nu kimse taklit etmeye çalışmadımı ...bu işi sadece çinlilermi yapıyor orjinal diye bu kadar para vermek zorundamıyız biz ........bence..........

4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ......adımız çık tı ya ciddi ciddi ama fiyatlar çok karışık ebayda baktım çok karışık geldi.........
  5. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan bey kahveye lütfen ........ ben şimdi böyle bir şey alayım diyorumm yakıta etkisi olurmuu....birde ....bunlar da neden değişken fiyatlar varr

6. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ............. gün bu gündür bana özelden yazıyordun .......... yakında sadece sen varsın diye sabır sabır dedin şimdi de erkek ol dürüst ol insan ol ;D

7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ....yok abi illa çıkartacaklar ozaman itiraf ediyorum zeytinlerinide alpaslan yedi hemde çekirdekli oda çıkarsın abi ;D
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...ben bendeki zeytin dalını vermem >:( >:( verememmmmmmmmmmmmm...........yedim ;D ;D ;D
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... . ya hakikaten çok alıngan ya ben diyorum sonra bana kızıyor ben şimdi alpaslan a ulan alpaslan bey lütffen insan olun diyorum ...alfonse yede öyle derim yeri gelir yada gelmez kızar alınır bunu...

10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...ben ben değilim blader artık herşeyim değişti birde ....tata mı aldım mı ne seni tanırım nede jeep kahvesinii ;D ;D

11. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........valla doğru diyon bizde ses çok çıkıyo hep lak lak sonra kahveyide unutuyoruz yakında bura haraç meraç satılır gider ;D
  12. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........ondan değil yancılar bize neden sıra gelmiyor dedilerrr ;)

13. DEJAVUU

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ........sigara yasağı koydular kahve çekilmiyor bu akşammmm ;D
  14. DEJAVUU

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ..........lütfen arkadaşım lütfen seviye ve saygı dışına çıkmayalım ...hiç bir değere saygınız yoksa konuya saygı
  15. DEJAVUU

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? .......hoş gördük hepte böyle karşılanmak dileği ileeee ;) ;D

16. DEJAVUU

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? çok mutlu her yanım tam ;D ::) ;D
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........buda iyi di ...ya alpaslan cığım artık özelden yaşyalım bu aşkı nereye kadar yaşıyacak sak böyle kahve bizi bizden geçiriyorrr ;) ;D
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........mutsuzluktan kavga çıkarmaktan ve başkalarının mutlu olmasın dan rahatsız olan bir insan yapınız var..Ben neden zeytin dalını kabul etmedim ozaman da yazdım sizn iyi kötü eleştiriye sabrınız ve tahammülünüz...

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .....tata m var uzun soluklu gezilerimde onu kullanıyorumm ..benim istediğim ne günlük ne ofrood luk orta bişey ;D
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ................bu şeye benziyor ki bura çat yeri bura kahve bura geyik yeri ama neyse ....... bu kanalın dizileri çok mühtehcen e açma başka kanalı aç ama aması yok o kanal hep öyle yayın yapıyor ..... ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri