Arama sonuçlarınız

1. mahosss

1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım..

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. hala lazım arkadaşlar.bulana kadarda güncel tutmayı düşünüyorum. GÜNCEL.

2. mahosss

xj için flanş

Ynt: xj için flanş ozaman flanşı boşveriyoruz arkadaşlar.et si uygun 7-8-10 ofsetli jant tercih edip lastiklerimizi öyle dışa çıkarıyoruz.zaten jant fiyatına flanşlar geliyor.bulabilirseniz eğer piyasada mangels ve o tarz jantlar ile sorun çözülür.ben hala arıyorum.son çarem pro comp alıcam 1...
  3. mahosss

xj için flanş

Ynt: xj için flanş tarotoda olması lazım.ama fiyat biraz tuzludur.herhangi bir jantcıyada sorabilirsiniz.onların sürekli yaptırdığı tornacılar vardır.70-80 liraya çözerler.yanlız flanşı önermeyen çok kişi var ben oyüzden uygun et li boll ofsetli jant arayışına girdim.flanşsız sağlam çözüm.

4. mahosss

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. yıldıza baktım ama tam bakmadım.şimdilik bulamadım.cumartesini bekliyorum.sıfırı var kutunun 800 tl. hurdacıdan alacağımında kötü olacağını düşünmüyorum.uygun fiyata alabilirsem iyi olacak.
  5. mahosss

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. güncel

6. mahosss

iyi akşamlar.arkadaşlar bugün sağ akis keçesindeki yağ kaçağından dolayı akgün aydına gittim ve arka kilitli derfaransiyelin bozuk olduğunu anladık.şuan kilit devre dışı olarak çalışıyor ve akgün amca sadece kutu almam gerektiğini söyledi kutu arızalıymış.bana yardımcı olabilirmisiniz. elinde...

7. mahosss

zj ye jant için yardım

Ynt: zj ye jant için yardım ölçüleri biliyorum ama bana ölçü veren arkadaş standart dışı bi ölçü verdi 7,5 cm diyor. buda 5x 75 mm eder ama bu ölçülerde jant yok diye biliyorumçneye göre neyi ölçtü anlamadım.anlayan varsa bana bi yardımcı olunda uyuyosa alayım şu jantları.çok hoşuma gidiyo...
  8. mahosss

zj ye jant için yardım

yi günler bu jantlar zj lere uyarmı acaba.satan kişi ile görüştüm 2 bijonun arasındaki ölçü 7,5 cm diyor.deliklerin tam ortasından ölçmüş. http://www.sahibinden.com/amerikan_celik_cant-68WQQaXQQ13352926WQQpXQQdisplayitem
  9. mahosss

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! teşekkürler.aminn

10. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! iyi günler bu jantlar zj lere uyarmı acaba.satan kişi ile görüştüm 2 bijonun arasındaki ölçü 7,5 cm diyor.deliklerin tam ortasından ölçmüş. http://www.sahibinden.com/amerikan_celik_cant-68WQQaXQQ13352926WQQpXQQdisplayitem

11. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! anlaşıldı neden sürtmediği. jant aramaya devam yani.3 cmlik flanşla sürtüyosa en az 5 cm dışarı çıkaracak jant lazım ozaman bana.
  12. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! mt 117 leri orjinal jantlarla ve flanş kullanmadanmı kullanıyosunuz.bendede aynı yükseltme kitinden var zaten birlikte takım yapmışlar.ama benim araçta sürtme yapıyo direksiyonu kırdığım zaman.orjinal jantlar ve flanşsız kullanıyorum.

13. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! evet onların ekibin aracı.iş icabı ile sanırım ara verdiler offroad işine.senin araç içinde konuşmuştum ben 96 model deilmi? vergiden ve fiyattan dolayı almamıştım onu.birde senin araçdada bendeki lastiklerden var.sürtme oluyormu acaba?olmuyosa nasıl...
  14. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! teşekkürler evet çorumdan aldım.
  15. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! teşekkürler.cumartesi günü sanayiyi alt üst edeceğim.umarım en uygun jantı bulurum.

16. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! yo bana sadece marka model verilsin ben ankarada sanayiden görüp deneyerek almayı düşünüyorum.büyük sabayide 1 takım jant buldum 114,3 off road jantı.ama kaç inç onu bilmiyorum onu deneyip bir bakıcaz bakalım sürtmeyi engelliyecekmi.
  17. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! çok teşekkürler önerileriniz için.söylediğim gibi aracımda get ile 2 inç yükseltme var.şimdilik bu yükseklikde kullanmayı düşünüyorum.hard offroad yapmıyorum sadece ava gittiğimde araziye giriyorum.birde yazın tatil yaptığım yerde araziye giriyorum.sizin...
  18. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! bana jant önerisinde bulunabilirmisiniz.içten sürtmeyi önleyecek bir jant.lastikler 30 9,5 15 silverstone

19. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! yokmu bana göre birşey?
  20. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! yutdışı ile uğraşamak istemiyorum.elinde olan satmak isteyen olursa görüşebiliriz.aracımda 2 inç get yüksetltme var 3 inçlik kit ile birleşip 5 inç de olabilir.at lastiklerimi sorunsuz kullanmak istiyorum.30-10-15 silversıtone extreme...jantımda yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri