Arama sonuçlarınız

1. mahosss

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! 4,5 inç yükseltme kiti arıyorum.

2. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! zaten jantcı arkadaş deneriz olmazsa sökeriz dedi.takarım kaldırıma falan çıkarırız aracı bi iyice deneriz sürtüyomu diye.
  3. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! 31-10,5-15 at lerin ebadı.araçta 2 inç yükseltme var.orj jantları ile denge koluna sürtme yapıyo dönüşlerde. mt lastiklerim var zaten şuan aracın üzerinde.yol lastikleri dediklerim onlardı :)

4. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! çok teşekkürler.şimdilik lpg sorununu hallettik gibi.ama sorun olursa yine uğrarım volkan ustaya.zaten benim evim çok yakın ostime batıkentte oturyorum bende. jantları 2. jant olarak düşünüyorum AT Lastilerime takıcam.araziye giderken atleri şehir...
  5. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! az önce ayardan geldim yine şuan mükemmel.hiç sorun yok.ama hala ateşlemede sorun olduğunu söylüyor usta.cumartesi akgün aydın a gideceğim baksınlar bakalım....

6. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! bendeki kit toplama değil orj milano ama ecu ilk takılan logas diye geçiyo oda milano aslında sedece enjektörleri yeni sistmle değiştirmişler.sistim orjinal yani.

7. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! ısındıktan sonra problem yok hatta anlamıyosunuz bile geçtiğini.ama soğukken stop ediyo.ayar yaparken iyice değiştirdiler ayarları sabahları çok stop etmiyodu artık arka arkaya etmeye başladı son ayardan sonra.
  8. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! offf ooofff 3500 lira çok para böyle idare edecez artık.sabahları fazla ısıtıp çıkıyım bari.zaten bi ısındımmı gidiyo artık stop etmiyo.son kes birdaha gideyim ayara.ayara gidiyorum ateşlemede sorun var gider gel diyolar.ustaya gidiyorum ateşlemeye...
  9. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! teşekkürler.ama lpg yüzünden tüm hevesim kaçtı hiçbirşey yaptırmıyorum hatta binmiyorum bile.jant arıyodum onuda bıraktım.:(

10. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! arkadaşlar milano marka lpg var aracımda ama ayarı beni şimdiden yıldırdı 2 yere gittim ayar için yapamadılar.bana önerebileceğiniz biryer varmı.beyin logas enjektörler milano. araç soğukken lpg ye geçince stop ediyo,sıcakken sorun yok.:(

11. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! teşekkürler.http://www.sahibinden.com/mangels_jant_5x114_3-09WQQaXQQ19339612WQQpXQQdisplayitem bu jantlar uyuyor değilmi.bunlarıda almayı düşünüyorum. sizce fiyat nasıl.
  12. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! teşekkürler.inşallah sizede kısmet olur temiz bir zj. 5 gündür kullanıyorum gerçekten çok süper keyifli bir araç.birde şu sürtme sorunu hallolursa tadından yenmez.

13. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! teşekkürler.arkadaşlar turu kısaltmak en son tercihim.arazide iyi olalım diye arazi lastiği takıpda.turu düşürüp hareketi kısıtlamak anlamsız bence.lastik kadar turunda çok önemi olduğunu düşünüyorum.flanş en iyi çözüm,flanş sadece arazi taşıtlarına...
  14. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! anladım ozaman ya turunu düşüreceğim yada flanş. ben birde şu sorunu hissettim geri vitesde giderken dönüş yaptığım zaman araç yavaşlıyor gitmekde zorlanıyor gibi hissettiriyor.bunun sebebi ne olabilir.
  15. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! sürtmeyi gidermek için tek çözüm flanşmı peki.eğer başka çözümlerde varsa onuda yapabilirim.

16. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! TEŞEKKÜRLER.arkadaşlar flanş konusunda daha net bilgi verebilirmisiniz lütfen.sanayide tornada yaptırmayı düşünüyorum.başka yolu varmı acaba
  17. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! çok teşekkürler.yakıt konusundaki ilk tecrübelerim 230 km şehirlerarası yol yaptım.km de 322,00 tl yaktı.şehir içindede kullandım bugün 440 tl yaktı lpg ile. sizce yakıt durumu normalmi yoksa birşeyler yapmam gerkiyormu?ayrıca bu sabah sökülmüş orjinal...
  18. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! titanum flanş mı? peki ankarada titanyum flanş yapan neresi var? turunu düşürmeyi düşündüm ama arazide tur çok işimize yarıyacak,hatta normal kullanımda bile turu çok düşük gelir çünkü sürtmeyecek kadar kırdığım zaman direksiyonu tek manevrada döneceğim...

19. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! de
  20. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! araç sitenin tanıdığı bir araç zaten; ilandaki fotoğrafları ekleyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri