Arama sonuçlarınız

1. mahosss

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım araçta ford tanus motoru varmış 2000 benzinli.:) ben almaktan vazgeçtim.

2. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım yaptırmayıda düşünüyorum ama bu şekilde hoşuma giden hazır karavanlarlada ilgileniyorum. açıkcası yaptırmak için pek vaktim yok.öncelikli tercihim hazır almak aradığımı bulamazsam iveco veya ısuzudan bir karavan yaptırabilirim...
  3. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım piyasada çok araç var sağdan sola dönen o pek sorun olmaz ama giriş biraz ters aslında avantaş dış alan kullanımı için masayı falan komple arkaya kurup öndende giriş çıkış yapılabilir.

4. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım o tpiği bulalamadım ben siz biliyorsanız yerini link gönderebilirmisiniz.
  5. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım anladım almadan önce iyice bi gezerim. km de 300 yakmasıda benim kriterlerim içinde sanırım daha az yakan büyük bir karavan da yokdur.

6. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım camlar sorun deilde yük dağılımında haklısınız çok sorun olurmu bu dengesizlik.

7. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım anladım peki 2000 cc benzini motor bu kasayı içindekilerle taşıyabilirmi + lpg ile kullandığımızı düşünürsek.
  8. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bana büyük sıkıntılar yaşatırmı. yani hevesimi kursağımda bırakırmı sizce.karı koca ve şubatta doğacak bir bebeğimiz var hacim olak yeterli.
  9. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım kasa orjinalmi yani?birde benzinli motor yakıt nasıldır acaba gerçi lpg ile az yakar sanırım

10. mahosss

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/karavan_ford_transit_orjinal_kasa_1988_lpg_li-66WQQaXQQ13757647WQQpXQQdisplayitem bu karavan hakkında yorum yapabilirmisiniz.hakkında herkez ne biliyorsa yazarsa sevinirim.aradığım kriterlere sahip bir...

11. mahosss

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) teşekkür edrim hoşbulduk.kampçılık babamdan gelme bir alışkanlık. 26 senedir yani ben doğduğumdan beri katrancı orman kampında 1 ay ile 3 ay arası tail yapıyoruz.daha önceleri babama ait olan çadır ve karavanları çok kullandık ve enson 2008 yılında saly karavan...
  12. mahosss

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) teşekkürler hoşbulduk

13. mahosss

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) teşekkürler hoşbulduk.
  14. mahosss

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) merhabalar.ismim barış. ankaradayım.siteye yeni üye oldum.saly 4,10 çekme karavan sahibiyim.ve bu sene bir moto karavan yapmak veya istediğim gibi bir model bulursam almayı düşünüyorum.dier konularda bol bol soru sorabilirim şimdiden teşekkürler.
  15. mahosss

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar iyi günler.yeni üyeyim siteyi biraz inceledim ama sorularıma net cevaplar bulamadım.dier bölümde kendimi tanıttım. konu başlığımda yazdığım araçlardan birisi ile bir karavan yapmayı düşünüyorum.ilk sorum bu 3 modelden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri