Arama sonuçlarınız

1. M

Defender ön göğüs iç parça

Ynt: Defender ön göğüs iç parça Sağlık olsun, iyi ki bana lazım olmuş parça :)

2. M

Ynt: Defender ön göğüs iç parça Selamlar, Gerekli bilgileri ve mümkünse ürünün bir resmini özelden gönderir misiniz? maili "dpektas@capital.com.tr" adresine de gönderebilirsiniz. kolay gelsin
  3. M

Ynt: Defender ön göğüs iç parça kırıksızsa çıkma alabilirim, nasıl yapacağız alış-verişi? 0532 434 63 33 Doğan Pektaş

4. M

defender baklavalı çamurluk sacları

Ynt: defender baklavalı çamurluk sacları takip
  5. M

Ynt: Defender ön göğüs iç parça Elinizdeki ürün yeni mi, çıkma mı?

6. M

Merhabalar, Arabasının göğüsünü yeni modele çevirip elinde resimdeki parçadan olan var mıdır?

7. M

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum teşekkür ederim Barış Bey,
  8. M

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Merhaba Dostlar, Aracımın kaloriferi çalışmıyor, kumanda teli falan kesilmiş ya da kopmuş, hem onu yaptırabileceğim hemde ön göğüsü söküp elektirik tesisatını düzeltip "MUD Console" montajını yapabilecek işinin ehli bir elektirikçi arıyorum. Tercihim İstanbul Anadolu yakasında olmasından yana...
  9. M

DEFENDER ARKA BAGAJ TAVAN RAFI

Ynt: DEFENDER ARKA BAGAJ TAVAN RAFI Buna bir bakın http://forums.overlander.com.au/viewtopic.php?t=57662&sid=953728d7cd36a4e1b1e35158ed8bd505

10. M

Bu benim MANTA'm

Ynt: Bu benim MANTA'm Teşekkür ederim, Zemine önce BTM tarafından üretilen BituSelf adlı aluminyum folyolu bantı yapıştırdım, onun üzerinede 5mm kalınlığında ısıtma-soğutma izolasyonunda kullanılan yine kendinden yapışkanlı bir malzeme kullandım ama onun adını bilmiyorum çünkü o işi yapan bir...

11. M

Bu benim MANTA'm

Ynt: Bu benim MANTA'm Çok teşekkürler.
  12. M

Bu benim MANTA'm

Ynt: Bu benim MANTA'm Çok teşekkür ederim.

13. M

Bu benim MANTA'm

Ynt: Bu benim MANTA'm Çok teşekkür ederim Göktuğ, sende plakan çıktığına göre gönlünce kazasız belasız kullanırsın aracını inşallah.
  14. M

Bu benim MANTA'm

Ynt: Bu benim MANTA'm Teşekkür ederim, Arabama Manta dememin sebebi "Manta-Ray" ile dalış yaptım ve o hayvana resmen aşık oldum...
  15. M

Bu benim MANTA'm

Merhabalar, Baktım defender alanlar bir sevinçle arabasına kavuşmanın sevinciyle buraya yazıyor arabasını tanıtıyor bende sevincimi paylaşmalıyım dedim. Manta'mı şubat ayında aldım. 87 model ingiliz 2,5 benzin/lpg. Aldığımda bir miktar bakıma ihtiyacı vardı. Debriyaj merkezleri, devirdaim...

16. M

2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar

Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar Merhaba ben 1987 2,5 benzin/lpg'li kullanıyorum. 40 litrelik gaz tankı var ama fullediğimde 36 lt gaz alıyor. Şehirler arası yolda 165-170 km, şehirde 150-155 km yapıyor. üzerinde 265/70/16 lastik ve ayrıca ingiltereden getirttiğim...
  17. M

Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant

Ynt: Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant Lastiklerin tarihlerini ve hangi şehirde olduğunuzu öğrenebilir miyim?
  18. M

16x8.0 5x165 defender jantı. (5 li set)

Ynt: 16x8.0 5x165 defender jantı. (5 li set) Replika için biraz pahalı sanki orjinal BOOST Jantın tanesi 315 TL

19. M

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon Merhaba Hüseyin Bey, Discovery'nin hidrolik direksiyonu uyuyormuş onu öğrendim :) İstanbulda disconun koltuklarını ve hidrolik direksiyonu herşeyiyle getirmesi üzerine pazarlık ettik 1500 tl'ye el sıkıştık 2,5 ay önce 10 gün sonra sende dedi ama ne gelen oldu nede...
  20. M

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Öyle diyorsanız eyvallah. Doğan Pektaş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı