Arama sonuçlarınız

1. M

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bu son yazılanların Göktuğ'un LR'si ile ne alakası var?

2. M

Defender Koltuk Yardımı

Ynt: Defender Koltuk Yardımı Bulabilirseniz en iyi discovery nin koltukları uyuyor ve yakışıyor, (Bkz. Göktuğ Beyin aracı) istanbulda 1-2 hurdacıda var ama 2500 tl gibi bir para istiyorlar. Ankaradaki hurdacılara sormuştum 1-2 ay evvel ön koltuklara 600-800 gibi bir rakam demişlerdi.
  3. M

LPG tankı

Selamlar, Defender aracına lpg tankını aracın altına bağlatan var mı? Eğer varsa nereye ve ne tip tank takıldı, yasal ya da kullanım açısından sorun çıkıyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Doğan Pektaş

4. M

Araçlar için Ses ve Isı İzolasyonu!

Ynt: Araçlar için Ses ve Isı İzolasyonu! Merhaba Bu izolasyon malzemelerini istanbulda nereden temin edebiliriz.
  5. M

Komple yada parça parça 98 XJ cherokee parçaları.

Ynt: Komple yada parça parça 98 XJ cherokee parçaları. ön ve arka koltuklarına ne kadar istiyorsunuz, defendere uyarmı acaba?

6. M

Satılık Land Rover Defender Kaporta ve Mekanik Aksamlar

Ynt: Satılık Land Rover Defender Kaporta ve Mekanik Aksamlar 4 kapı ve arka cam etrafı mı?

7. M

Satılık Land Rover Defender Kaporta ve Mekanik Aksamlar

Ynt: Satılık Land Rover Defender Kaporta ve Mekanik Aksamlar yan tirimlerin resimleri var mı ve fiyat hala geçerli mi? Tam olarak bu 8 parça hangileri?
  8. M

Defender kilometre saati arıyorum

Ynt: Defender kilometre saati arıyorum Ankaradan Ercan Süzer Bey elinde olduğnu cuma günü göndereceğini söyledi. İlginize teşekkür ederim.
  9. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar Temmuz 2010 dan beri üyeyim ama ancak kendim hakkında yazıyorum. Bir ekonomi dergisinin sayfa sekreterliğini yapıyorum. Bisiklet ve dalış ile ilgileniyorum. 2 aylık 87 benzinli bir Defender sahibiyim. 44 yaşındayım. Doğan Pektaş

10. M

Ynt: Defender kilometre saati arıyorum teşekkür ederim ama bmc nin saatini bulamadım

11. M

Defender Kapı İç Döseme Arıyorum...

Ynt: Defender Kapı İç Döseme Arıyorum... Taha Bey çok çok teşekkür ederim, fiberden yapmak hiç aklıma gelmedi. Elinize ve aklınıza sağlık...
  12. M

Elinde olan satmak isteyen varmıdır? Doğan Pektaş 532 434 6333

13. M

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı Umarım bir an önce ortaya defendere yakışacak bir ürün çıkar.
  14. M

Ynt: Defender Kapı İç Döseme Arıyorum... Adnan Bey teşekkür ederim, benim tavan döşemesi kağıt gibi bir malzeme ve bel vermiş durumda o sebebten fiber gibi bir malzemeden yapılmışına bakıyorum. aslında ebay'da hepsi var ama kargo parası parçadan daha fazla mesela 80 pauntluk bir parçaya 100...
  15. M

Ynt: Defender Kapı İç Döseme Arıyorum... Kapı içlerinin ve tavan döşemelerinin yan sanayisi yok mu? Varsa nerededir bilen, gören, alan var mıdır? Kayalar Otoda bir kaç ay evvel tavan tam takım vardı kaplanmış olarak 1600 tl demişlerdi. Bunları yapan kim acaba ve kaplanmamışını bulabilir miyiz?

16. M

Elinde olup satmak isteyen var mı? Doğan Pektaş 0532 434 63 33
  17. M

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. en son baktığımda yoktu humada bir bakayım tekrar.
  18. M

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teşekkür ederim

19. M

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Göktuğ Bey merhaba 30mm specerı kaça getirttiniz? ebay da 139,99 + 125,99 paunt posta ücreti gösteriyor. siz bu fiyata mı aldınız?
  20. M

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon Doğrusu orjinal olanı takmak elbette, bende bir süre böyle idare edip daha sonra orjinalini takıcam sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri