Arama sonuçlarınız

1. M

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon Berk Bey, teşekkür ederim aklımın köşesine yazıyorum sizin ustayı. Discovery'nin hidroliğni hayli ucuza alma ihtimalim vardı o sebepten araştırıyordum, ama kafam karıştı benim usta uymaz, maslak sanayideki Mehmet Ustada uyabileceğini söyledi fakat ya aracı görmem ya...

2. M

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon Sorduğum bir usta uymaoığını söyledi, hem direksiyon kutusu hem de pompası büyük geliyormuş. Başka merak eden varsa diye yazayım dedim...
  3. M

Hidrolik direksiyon

Selamlar, 87 benzinli defendere discovery'nin hidrolik direksiyonu takılabilir mi? Uygulayan var mı acaba, artı ve eksileri hakkında bilgisi olan. Yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim... Doğan Pektaş

4. M

Yardım ricası

Bir konuda araştırma yaparken, lpg tankını aracın içerisinde çamurluğa yarısına kadar gömülmüş bir uygulama görmüştüm 2 gündür o resmi arıyorum bulamadım. Ustaya gösterip yaptırmak istiyorum. Aracın sahibi ya da resmi hatırlayan varsa linki verebilirseniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden...
  5. M

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Çok teşekkür ederim.

6. M

Defender'a koltuk?

Ynt: Defender'a koltuk? teşekkürler Taha bey.

7. M

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Göktuğ Bey aracınız çok güzel olmuş sağlık ve keyifle kullanın. Disko koltuğu takmışsınız, uygulamada çok zorluk çıkıyor mu ve koltukları nereden, kaça aldın bilgi verirseniz sevinirim. Doğan Pektaş
  8. M

Defender'a koltuk?

Merhabalar, Çiçeği burnunda 87 2,5 benzinli defender sahibiyim. Koltukları berbat durumda ve değiştirmek istiyorum aranızda discovery ya da freelander koltuğu takan oldu mu? Eğer takan varsa uygulama da çok promlem çıkıyor mu? Ya da öneriniz var mı? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  9. M

Defender arka koltuk fikri olan?

yeni aldığım 87 model benzinli+lpg defenderime arka 3'lü koltuk olarak peugeot partner koltuğu takmayı düşünüyorum. Aranızda daha önce uygulayan var mı, uydurması kolay mı? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Ya da şu markanınkiler daha uygundur diyen var mı? Şimdiden yanıt veren tüm...

10. M

Satılık - Sıfır Defender Gösterge Tablosu

Ynt: Satılık - Sıfır Defender Gösterge Tablosu elinizde hala varsa almak isterim 532 434 6333 Doğan Pektaş

11. M

Satılık - 1989 Model Defender 2,5 Dizel

Ynt: Satılık - 1989 Model Defender 2,5 Dizel Fiyatı nedir?
  12. M

Satılık - 1987 Model Defender

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender takas düşünüyor musunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri