Arama sonuçlarınız

1. A

Hatay Antakya St. Pierre Kilisesi Yanındaki Vadi - Iron Gate

çok teşekkür ederim yaşar hocam..

2. A

Dan Osman

Ynt: Dan Osman bu arada 92 yılında değilde çok sonra öldü sanırım. ünlü free-solosu 97de çekilmiştir..
  3. A

Hatay Antakya St. Pierre Kilisesi Yanındaki Vadi - Iron Gate

acayip merak ettim şimdi burayı. şehir merkezinden yürüyerek 20 dakikada ulaşılabilecek bir tırmanış bölgesi beni şaşırttı.. en yakın zamanda gelmek isterim..

4. A

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Erdem abi selam.. Ben aycha ve atlantis(deniz) sanırım erken gelicez. erkenden kastım gece 02.30 gibi Eskişehirde olacağız. Trenle gelicez dolayısıyla verdiğin tarife göre kampüsü rahat buluruz (sanırım :P).. Kampüse girdikten sonra spor salonunu...
  5. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği oooo eğer yağmur yağarsa yandık.. benim çadır su geçiriyo valla.. olmadı denizin çadıra yanaşıcaz mecburen.. bu arada arkadaşlar, istanbuldan gidecek olanlar nasıl gidiyor? olmadı toplaşıp beraber gidelim..

6. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği erthem abi haftasonu için hava durumu raporlarına baktınız mı? yağmur gözüküyor mu?

7. A

Macera Yarışı

Ynt: Macera Yarışı Açıkçası çok cazip duruyor.. Belki bir ekip toplanırız diyorum???
  8. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Açıkçası klübümle beraber (MUDADOSK) Kaynaklar Şenliğinden sonra Bafaya boulder'a gidecektik (aycha ve ben). Ama işimiz çıktı zaman bulamadık ve gidemedik. İçimde kaldı orası bende acısını Karakayalarda çıkartıcam bakalım. Bu arada chrash-pad için...
  9. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Erdem abi sana bir sorum olacak... Karakayalarda biz birkaç bouldercı için bir chrash-pad ayarlanabilir mi? Senin bu konuda bizlere yardım etme şansın var mı? Yardımcı olamıyorsan sorun değil, sakın dert etme ;) :D :D

10. A

4. İzmir Kaynaklar Tırmanış Şenliği'ndeydik...

Ynt: 4. İzmir Kaynaklar tırmanış Şenliğindeydik... İnşallah Deniz. Açıkçası Karakayaları çok merak ediyorum. Bu şenlik olmasaydı da pek gidebileceğim yoktu. Açıkçası çok sabırsızlanıyorum. Çok güzel fotoğraflar çekeriz onlarıda koyarız.. :D

11. A

4. İzmir Kaynaklar Tırmanış Şenliği'ndeydik...

Deündak (9 Eylül Üniversitesi Dağcılık Klübü) tarafından İzmir'in Buca beldesindeki Kaynaklar köyünde bu yıl 4.'sü düzenlenen Tırmanış Şenliğindeydik.. Arkadaşlarımızın açtığı yeni rotaları inceledik, bol bol tırmanış yaptık. Yeni ve fazla tecrübeli olmayan tırmanıcılar olduğumuz için çok fazla...
  12. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği sanırım kuzu muhabbeti ile ilgili daha fazla yorum yaparsak adımız caniye çıkacak :D. Kaynaklarda kesilen kuzucuğun ertesi gün baya ağlayanı çıkmıştı :D. o yüzden bence "kumanya forever".. Kuzu işini sedat hocama atalım. Şöyle güzel bir gezenbilir...

13. A

Kamp Ocağı Seçimi

ben MSR ın pocket rocket modelini kullanıyorum.. Küçük bir model çok kullanışlı ve çok güçlü.. sadece vidalı kartuşlarla çalışıyor. Ben şiddetle öneriyorum. fiyatıda uygun sayılır..
  14. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Bende Sedat ve Hasan'ın peşine takılıp şenlikte orada olacağım.. Teknik ekipman problemi yaşayabileceğim için boulder yapmayı planlıyorum.. var mı benden başka bouldercı???
  15. A

Muğla Bafa Gölü

Ynt: Muğla Bafa Gölü Arkadaşlar merhaba.. Bafa Gölü'ne boulder'a gidecek arkadaşlara yardımcı olacak bir bilgi var elimde. XI+ (Onbir Artı) dergisinin 8. sayısında Bafantastik adlı bir yazı var. Sayın Mustafa Eren'in yazdığı yazıda bölgeye dair önemli bilgiler var. Bu dergiden çoğu kaya...

16. A

Muğla Bafa Gölü

Ynt: Muğla Bafa Gölü hocam allah razı olsun valla.. yok kafa falan şişirmedin hatta gayet iyi geld yazdıkların. çok teşekkür ederim.. iyi çalışmalar..
  17. A

Marmara Ünivesitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MUDADOSK)

Ynt: Marmara Ünivesitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MUDADOSK) Bu arada seçimlere Suzan'da aday olmuş fakat yeterli oy alamayıp seçilememiştir.. Bu da seçimlerimizden bir anekdottu. ;D
  18. A

Muğla Bafa Gölü

Ynt: Muğla Bafa Gölü Abi çok ama çok teşekkür ederim.. Yalnız bir sorun var. Oraya kendi aracımızla gitmeyeceğiz. Anlatımın fevkalade ama bunu bil ;). Neyse bir sorum daha var. Bafa daki rotalar ve koşullar (ortam, su kaynakları vs...) gibi konularda bildiklerini de benimle paylaşırsan çok...

19. A

Muğla Bafa Gölü

Ayrıntılı olarak ulaşım şeklini anlatabilirseniz çok sevinirim...
  20. A

Olivium Spor Tırmanış Yarışması

Ynt: Olivium Spor Tırmanış Yarışması

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı