Arama sonuçlarınız

1. A

Kar Yağışı Alarmı: Snowmail

Arkadaşlar güzel bir zamazingo buldum.. Belki aranızda bilenlerde vardır. Snowmail diye bir olay var. Seçtiğiniz kayak merkezinin kar durumunu size mail olarak gönderiyor. Gayet kullanışlı bişey bu. Ayrıca web sitesinden dünyadaki tüm kayak merkezlerinin kar ve hava durumlarını öğrenebilirsiniz...

2. A

Hangi Ekipman İyidir?

Ynt: Hangi Ekipman İyidir? malzeme alırken şöyle bir problemle karşılaşıyoruz: satıcı kişiler sattıkları mal ile ilgili hiç bir teknik bilgiyi bilmiyorlar. sadece ürünü onlara getiren kişinin verdiği bir iki cümlelik bilgi ile işi götürmeye çalışıyorlar. bu tip malzemeyi alırken iyice...
  3. A

Kayak Pantolonu Tavsiyesi

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi sevgili overspeed sana nike acg için yorum yapabilirim.. şahsen kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım pek memnun değil.. kartalkayada üşüttüğünü söyledi.. tabi sen yine araştır..

4. A

Hangi Ekipman İyidir?

Ynt: Hangi Ekipman İyidir? sedat abi çok teşekkür ederim sana arkadaşlar içlik konusunda sizlere bir önerim var.. cevahir alışveriş merkezindeki slalom sport ta satılan içlikler çok rahat ve çok kaliteli. bildiğim kadarıyla bu mağaza futbol hakemlerine içlik satıyor.. bende kullanıyorum ve...
  5. A

Hangi Ekipman İyidir?

Ynt: Hangi Ekipman İyidir? arkadaşlar bilen birisi bana crestanın yerini tam olarak tarif edebilir mi??

6. A

Hangi Ekipman İyidir?

Ynt: Hangi Ekipman İyidir? arkadaşlar öncelikle merhaba ben yeniyim.. sedat arkadaşamızın 3. marmara üniversitesi spor tırmanış yarışmasında bana yaptığı reklemdan sonra üye oldum.. (bu arada kendimi tanıtmış oldum) kayak veya board üzerinde üşüme probleminden bahsedilmiş.. ben bu konuda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri