Arama sonuçlarınız

1. S.cihan

Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

Hayır henüz araç satın almadım, piyasa olması gerekenden 20-30 bin daha yüksek. Çok degil 3-4 ayda oluştu bu rakamlar. 8 yıldır 4.7 wj piyasasını takip ediyorum böyle bişey görmedim.

2. S.cihan

5.2 V8 Hakkında Detaylı Bilgi

Nihat bey, Teşekkürlerimi sunuyorum size. Ben korkmuyorum ilk tercihim 4.7 wj ama piyasa yükseldiği için bütçem şuan 5.2 ye mecburi yöneltiyor. Ne önerirsiniz bekliyim mi.? 5.2 mi alayım? ?
  3. S.cihan

Dm attım size, görüşürüz ?

4. S.cihan

İstanbul da yaşıyorsanız Bi gün buluşalım Bi tur atalım belki 5.2 için atak yaparım sayenizde ?
  5. S.cihan

Hayırlı olsun yaşına, km sine ve şuanki piyasaya göre iyi rakama almışsınız. Kazasız belasız güle güle kullanın.

6. S.cihan

Kaç paraya aldınız?

7. S.cihan

Zamanında uygun fiyata alanlar şuan bu artışla yüksek kar elde ederek satma peşinde benim ön görüm fiyatların Bi süre daha böyle seyredecegi sonrasında sert bir düşüş yaşanacağı, bu araçlar bakım vergi ve yakıt masrafı olarak herkesin alacağı araçlar degil, fiyatlar makul iken bir heves...
  8. S.cihan

Piyasa son 3-4 ayda bu kadar şişti normal yükseliş Tabiki olur ve kabul edilebilir ama 4 ay gibi Bi sürede 20-30 bin fiyat artışı normal Bi durum degil. Ben 2012 den beri hergün takip ediyorum ilanları bir gün bile bakmadığım olmadı. Malum sitedeki üyeliğim o günden bu güne favorilerime aldığım...
  9. S.cihan

Davut usta İstanbul bostancı sanayide

10. S.cihan

Hayırlısı olsun, Güzel bakılmışını almadıktan sonra aldıktan sonra güzel bakmadıktan sonra her araç can sıkıcı sonuçlar doğurur. Allah gönlüne göre bir araç nasip etsin.

11. S.cihan

Önceligim 4.7 wj oldugu için 5.2 yada 5.9 benim için çok ta farketmiyor temiz ve bakımlı olması önemli, Şuan marka, otomobil, suv farketmeksizin tüm 2. Eller çok uçuk fiyatlarda hayatın normal seyrine dönmesiyle birlikte makul seviyelere düşecektir, tahminim bu yönde, bakalım bekleyip...
  12. S.cihan

G.C özel ilgim var kalitesi ve dolu dolu olması V8 olması hem arazideki kabiliyetleri hem şehirli ve modern olması beni cezbediyor şuan bütçe ile alakalı 5.2 ye baksamda asıl hedefim 4.7 wj sebebi hem klasik olabilecek son g.c olması hemde yeni kasaların ilk atası olması hatlarına bakarsanız...

13. S.cihan

Kullanıcının aracına bakmaması kaynaklı olduğunu düşünüyorum araçlarda bakım ve ilgi çok önemli kaç tane sunroof lu araç bindim hiçbir sorun yaşamadım.
  14. S.cihan

Ben g.c 4.7 wj ile ilgileniyorum 2012 yılından bu tarafa şimdilerde acil araç ihtiyacım olduğu için almak üzere yoğunlaştım ama piyasa çok yüksek bütçemi zorluyor bu sebepten 5.2 ye de bakmaya başladım.
  15. S.cihan

Temiz duruyor ama baktırmanız lazım, Sunroof yok, benim olmazsa olmazım :)

16. S.cihan

Vıc ekrandaki o ikaz benimde dikkatimi çekmişti hatta bütün resimlerden yakınlaşıp baktım araç çalışır vaziyette iken bazı resimlerde o ikaz yok bazılarında var 5.2 sahibi arkadaşıma sordum radyatör su seviyesi sensörü arızası dedi her zaman yanmaz kronik sensör arızalarındandır pahalı olduğu...
  17. S.cihan

Merhaba, Paylaştığınız ilanlardan Kocaeli de olan davut usta bakımlı kayıtlı yazan araç benimde ilgimi çekmişti, araca baktınız mı? Merak ettim.
  18. S.cihan

ilgilenmiyorum.sizede iyi geceler.

19. S.cihan

merhaba evet arayışım devam ediyor
  20. S.cihan

Merhaba, Evet halen arayışım devam ediyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri