Arama sonuçlarınız

1. S.cihan

Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

Samimiyetinizden ve niyetinizden şüphem yok. Ben gerçekten off-road konusunda bilgi sahibi degilim dolayısıyla konunun cahiliyim. Grand cherokee 4.7 wj tutkunuyum, Herhangi bir donanım eklenmemiş Bi araç bulup hem kendim keyfini çıkarmak, hemde ilerde torunlara miras bırakmak istiyorum. (Allah...

2. S.cihan

Günaydın... Off-road konusunda bilgisizim.donanım ismi yanlış olmuş affınıza sığınıyorum, konu hakkındaki cahilliğimi mazur görün. Evet dodiklerden bahsediyormuşum sayenizde ögrenmiş oldum. Bu bilgi için ayrıca teşekkür ediyorum. Paylaştığınız linklerdeki ilk sıradaki 61 plaka aracın sahibini...
  3. S.cihan

Merhaba Şu linkteki araç için de degerli yorumlarınızı rica edebilir miyim? Ben donanım istemiyorum kaya kaydırıcı lar söküldüğünde delik iz vs kalıyor mu? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-ruhsat-sahibinden-satilik-809812508/detay

4. S.cihan

Çok teşekkür ederim, Uzun süre sahip olma hayali kurup, bir anda araç lazım olması (eşim hemşire malum bugünlerde yoğun çalışıyorlar ve farklı hastanelere yönlendirilme durumları oluyor. Toplu taşıma zaten sefer sayısı az ve hem kendisi hemde diger yolcular için riskli, birde yorgun bitkin...
  5. S.cihan

Evet benimde ilk izlenimim olumlu irtibat kurup detayları payşaşırım

6. S.cihan

İlan linkleri için çok teşekkür ederim, İlk ilan bugün girmiş ilgimi çok çekti 2. İlanda ekspertiz raporu var fotolarda şase ve podye işlem görmüş yazdıgı için daha öncede görmüş soguk kalmıştım 3. İlan da tercihlerim arasında fakat şehir dışı seyehatler durduruldu İstanbul da ikamet ettiğim...

7. S.cihan

Degerli görüşleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim söylediğiniz herşeyi dikkate alacağım.
  8. S.cihan

Merhabalar... Yıllardır grand cherokee 4.7 wj hayali kuruyordum, ve nihayet hayalim gerçek olacak. Çok araştırdım buradan da detaylı bilgiler edindim. Emegi geçen herkesin emegine sağlık. Edindiğim her bilgi için çok teşekkür ederim. Edindigim tüm bilgilere ragmen, bu araçlarla ilgili...
  9. S.cihan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar forum sakinleri Adım Serkan. 33 yaşımdayım. Dogayı ve hayvanları çok seviyorum. Fotoğrafçıyım. Bu siteyi grand cherokee 4.7 wj sevdam sayesinde keşfettim ve çok degerli bilgiler edindim. Emegi geçen tüm üyelere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunmak üzere üye olup aranıza katılmaya karar verdim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri