Arama sonuçlarınız

1. ilkfer

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

teşekkürler :)

2. ilkfer

hiç öyle düşünmemiştik :) karda kullanmayacağız tabi ama bahar aylarında da kullanmayı düşünmüştük. içinde ayakta durabileceğimiz bir çadır olsun istemiştik, giyinirken rahat olsun diye ;)
  3. ilkfer

Marmaris - Turunç - Kumlubük

çoookkk olmuş yazılalı :) Turunç'daki kamp tecrübelerinizi yazar mısınız? Nerede kamp yapılabilir? Haziran başı uygun mudur? Denize uzaklığı nedir? yardımcı olabilir misiniz?

4. ilkfer

Oto Buzdolabı 12 V Saatte 3.5 Kva Güç Tüketiyor

soğuk tutması yeterli, uzun süreli bir kamp planladığımız için ya arabadan yada kamp alanından elektrik kullanmak gerekecek. ama bu kadar çabuk ısınıyorsa sıkıntılı. bir de kamp alanında başkalarını rahatsız etmemek için sessiz olması önemli. Önerebileceğiniz bir model/marka var mı?
  5. ilkfer

teşekkürler öneriniz için.

6. ilkfer

MERHABA, BU SOĞUTUCULAR ÇALIŞIRKEN ÇOK SES ÇIKARIYOR MU? TECRÜBESİ OLAN VAR MI? TEŞEKKÜRLER.

7. ilkfer

merhaba, bizde hem büyük hem de yüksek çadır almayı düşünüyoruz 4 mevsim. internetten biraz baktık ve husky ile pinguin arasında kararsız kaldık. Pinguin daha pahalı sanırım, Husky de yaklaşık aynı kalıtede mi? Bilgi verebilir misiniz?
  8. ilkfer

Hangi Marka Çadır Almalıyım

çok büyük bir bütçe ayırmadık doğrusu ama 700-800 TL ye ortalama bir şey alabiliriz gibi düşündük fiyatlara bakınca.
  9. ilkfer

Quechua'yı silmiştik zaten, sizin yorumunuzda doğru karar verdiğimizi gösteriyor :) Husky ya da Ferrino da yoğunlaşmıştık ama Robens sizden öğrendim. Bir de ona bakalım. ancak bu çadırları görebileceğimiz bir yer var mı acaba Ankara'da. Tekzen'in internet sitesinde bulduk bir çoğunu ama...

10. ilkfer

Ailecek Ilk Kez Yapılacak Kamping Için Fethiye'de Kamp Yeri Önerisi

Tabi Adrasan genel olarak çok sakin bir yer, kafa dinlemek için uygun bir yer. Hareket arıyorsanız bulamazsınız. Hatta 2-3 gün sonra sıkılabilirsiniz. Dah afazlası bayar :)

11. ilkfer

biz 2012 de gitmiştik ama o zaman da çok pahalı gelmemişti bize, hatırlamıyorum.
  12. ilkfer

Jungle Bels'di adı, oldukça sakindi. biz bu açıdan beğenmiştik burayı.

13. ilkfer

Çıralı'yı bimiyorum ama biz Adrasan'da kamp kurmuştuk, oldukça iyiydi. duş ve tuvaletleri daha kullanışlıydı. Ayrıca isterseniz kahvaltı da veriyorlar. Fakat denize biraz uzak, araba olunca sorun olmuyor ama.
  14. ilkfer

Sedir adasına müze kartla da giriş yapılıyor, diğer türlü 20TL. Bu arada Akbük'e arabanızı dışarıda bırakıp sahile yürüyerek de girebilirseniz, ücretsiz.
  15. ilkfer

Çınar, Akbük ve Çamlı da var. Çınar'a dışarıdan yiyecek-içecek almıyorlar,haberiniz olsun. Akbük'de de deniz çok güzel ama içeri arabayla giriş 20 TL.,piknik masası tutarsanız ayrıca 20 TL., şezlongisterseniz o da 20 TL. Biraz soyguncu bir yer :) Ama sizin koltuk, şemsiye gibi plaj eşyalarınız...

16. ilkfer

Fethiye'de Katrancı'da günübirlik konakladık, çok kalabalıktı. Denizde fena sayılmazdı ama o kalabalığa yetmemiş. Akyaka'da Orman Kampı var, alan oldukça geniş. Elektrik, duş, wc, bulaşık yıkama yeri mevcut. Günlük 35 TL idi 4 kişiye kadar. Sıcak duş yok bildiğim kadarıyla(en azından bizim...
  17. ilkfer

Biz ilk deneyimlerinizi küçük bir çadırla attık ve artık çadır tatili yapabileceğimize emin olduk. bu nedenle daha büyük bir çadır arayışına girdik. Sanıyorum yazın gölge bir yer yoksa güneşin etkilerinden kaçmak hiç bir çadırda mümkün değil. ama bir tavandan asılan küçük bir vantilatörle bu...
  18. ilkfer

Sayın üyeler merhaba. Ayakta durulabilir yükseklikte ve mümkünse odaları olan bir çadır almak istiyoruz. Decathlon'da bir model gördük ama onun altı sanki üstüyle bütünleşik değil, cırtcırt gibi bir şeyle birbirine ekleniyor. İçeriye böcek girmesi olasılığı yüksek olduğu için tercih etmek de...

19. ilkfer

Hangi Şişme Yatak Veya Mat?

Biraz geç oldu sanırım ama biz de yaz kamplarını tercih ettiğimizden ve de konfora biraz düşkün olduğumuzdan şişme yata tercih ettik e İndex'in aldık. Fakat alırken patlama risklerini de göz önünde bulundurarak bir çift kişilik yerine 2 Tek kişilik aldık. Böylece hem misafire kullanma kolaylığı...
  20. ilkfer

Kamp Için Uygun Yerler

Sayın şahsihizmetemahsus, ben bir şeyi merak ettim. Resimlerde gördüğüm büyük çadırı sanırım Decathlon'dan aldınız. Bizde bakmıştık o çadıra ama sanırım altı üstüyle bütünleşik değil. Bu nedenle alma konusunda tereddüt ettik, içeri böcek girebilir diye. Sizin görüşleriniz nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri