Arama sonuçlarınız

1. ilkfer

Kamp Için Uygun Yerler

İlk defa kamp yapacaksınız elektrik olan kamp alanlarını tavsiye ederim ben. En azından bir sorunla karşılaşırsanız size yardımcı olacak insanlar olsun. Bu tür yerlerde sanırım ateş yaktırmıyorlar ama. Eğer ücretli kamp alanına gitmeye karar verirseniz uzatma kablosu, su ısıtıcısı ve böcek...

2. ilkfer

Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

işte herşey tecrübe,kamp hayatını bilmeyen bizler her bir şeyi herkese soruyoruz ;D
  3. ilkfer

Çıralı'ya kamp için değil ama bir gitmişliğim var,güzel bir yer gerçekten.ama dün Ada kamping ile görüştüğümde ateş yakmanın yasak olduğunu söylediler.bizde kamp olunca illa da ateş yakalım,kendi yemeğimizi yapalım istiyoruz ::)

4. ilkfer

bu kamp isimlerini bende buldum ama bir çoğunun telefonu yanıt vermiyor,sundance kamping zaten kafadan olmadı,telefondaki kişi bildiğiniz anlamda kamp yapamazsınız burada,dedi. :'( galiba antalya'ya inip biraz dolaşacağız :o
  5. ilkfer

tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Adrasan,Olympos ya da Lara'ya gidersek illa bir yer buluruz anlamına mı geliyor bu?yani o kadar çok kamp yapacak yerler var mı? elektrik,duş var mı? ateş yakabiliyor muyuz? :-\ aracımız yok,Antalya'ya kadar otobüsle gidip aktarma yapacağız. deniz kenarı ve...

6. ilkfer

merhaba arkadaşlar, bu yıl ilk kez çadır tatili yapmayı planladık.antalya merkeze yakın bir yerde kamp yapmak istiyoruz.bize buradan tavsiye edeceğiniz yerler var mı? acilen yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri