Arama sonuçlarınız

1. olimpos69

Kaplıkaya - Uludağ Bakacak (Seyirtepe) Doğa Yürüyüşü (27 Eylül 2009)

27.09.2009 tarihinde 12 kişilik bir ekiple, Kaplıkaya’dan başlayıp, 1780 metre rakımlı Bakacak(Seyirtepe) ye yaptığımız yürüyüşün bilgilerini ve fotolarını paylaşmak istiyorum. Yürüyüşümüze 08.30 da Kaplıkaya’dan 12 kişiden oluşan bir ekiple başladık.Hava şartları oldukça güzel ve...

2. olimpos69

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009) Murat kardeş yine çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz, fotolar ve bilgilendirme çok iyi olmuş, ayağınıza sağlık teşekkürler.
  3. olimpos69

Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009)

Ynt: Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009) Hocam teşekkür ederim.Yemek sonrası olduğu için kendimizi fazla sıkmadan yürüdük.Bahsedilen parkurda hiç yokuş olmadığı için normal şartlarda 3-3.5 saatte alınabilecek bir mesafe yalnız bu mesafe tam alaçam'ı...

4. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009) Sağolasın Murat kardeş, uludağ'da da ayağımızın altında olunca gezmeden duramıyoruz, ekibimizde doğu kökenli abilerimiz çok olduğu için bizde doğu mutfak kültürüne uymak zorunda kalıyoruz, fena da olmuyor hani....
  5. olimpos69

Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

6. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) Selamlar, fotoğraflar ve faaliyetiniz güzel olmuş, tiyek'in açılımı nedir? faaliyetleriniz hangi ilde?

7. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009) TEŞEKKÜRLER SKYDİVER26, İSTEĞİNİZİ YERİNE GETİRYORUM :'(
  8. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009)
  9. olimpos69

10. olimpos69

11. olimpos69

12. olimpos69

Sevgili Gezenbilir dostları, 06-06 Eylül 2009 tarihinde 13 kişilik bir ekiple, Uludağ, Zirve, Kilimli Gölde gerçekleştirdiğimiz, gezi fotoğraflarını sunmak istiyorum.İftardan sonra Alaçam Mevkiine 15 Km.lik bir yürüyüş gerçekleştirilmiş, sabah 04.00 da Bursa’ya dönüş yapılmıştır.

13. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) İnşallah planınızı uygulayabilirsiniz.Yürümeyi seven herkesin en az bir kere büyük zirveye çıkmasını tavsiye ederim.
  14. olimpos69

Bursa Uludağ Aras Şelalesi

Ynt: Bursa Uludağ Aras Şelalesi İmkanınız varsa isabetli bir karar olur İlke kardeşim.Ben bursa da ikamet ettğim için senede en az 1-2 sefer gitmeye çalışıyorum.Zaten oraya çıkıpta kar ve su bulamazsanız hiç bir zevki olmaz.Program yaparsanız yardımcı olabileceğim konularda mesaj atabilirsin.
  15. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) Teşekkürler Mine Hanım, bayan arkadaşlar hemşire oldukları için sıkıntıya alışıklar fazla zorlanmadılar.Yaptıklarıylada soframızı sağolsunlar bir açık büfeye çevirdiler :) Sizde Bursa da ikamet ediyorsunuz herhalde, hiç büyük zirve yada...

16. olimpos69

Ynt: Bursa Uludağ Aras Şelalesi Mine Hanım hayırlı sabahlar, ben aras gözelerine çok gittim, bir sene bir seneyi tutmuyor, burada kar zevkini yaşamak istiyorsanız Ağustos ayına kalmamanızı tavsiye ederim.Mesela 17.05.2009 tarihinde buraya gerçekleştirdiğimiz geziden iki fotoğraf durumu ortaya...
  17. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) Teşekkürler İsorüzgar, yorucu ama sıkı bir yürüyüştü, tabi ki Bursalı olduğunuz için söylüyorum, uludağ oteller bölgesinden klimli gölüne gece yürümek ve 2.5 saatlik moladan sonra aynı yere dönmek bayağı yorucuydu, yakacak odunları da...
  18. olimpos69

Ynt: Bursa Uludağ Aras Şelalesi Sayın Muhtamel, fotolarda görülen şelaleye gitmek zor değil, arabayla gidebişeceğiniz yerden 50 dakika yürme mesafesinde, yeter ki niyet edin www.dagaslanları.com. adlı linkten faaliyetlerimizi takip edebilirsiniz. Volkan kardeşim, bu şelale vadide kaldığı için...

19. olimpos69

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) Vedat kardeş, teşekkür ederim, Alllah size de nasip etsin.Allah aynı yere 1 hafta sonra dağaslanları ekibi ile gitmeyi de nasip etti, o gezi de mükemmel geçti, inş. o fotolarıda yayınlayacağım.Selam ve sevgilerimle.
  20. olimpos69

Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009) Sevgili doğaseverler, motive edici ve yorgunluğumuzu unutturan mesajlarınız için teşekkür ederim. Sayın Ertan41 rehber konusundaki uyarılarınızı dikkate alacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri