Arama sonuçlarınız

1. B

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI ilan güncel mi

2. B

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati Birde araç sahibi arkadaşı çok yormuş heralde araç :D bu aracı geri götürmem diyip duruyor. O nun bu araçlar hakkındaki bilgisi benden de az onun için sorularıma da cevap alamıyorum. Hatta ön koltuklar arkasındaki denge demirini bende yanlış telaffuz etmedim...
  3. B

Ynt: Land Rover Defender Sürati Arkadaşlar merhaba bir land rover defender alma aşamasındayım siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım iastiyorum. Araç 1987 düz dizel. Arkadaş bir ay önce almış. Motorda sıkıntı çıkmış İstanbul eyüpte bir ustaya yeniden motor yaptırmış. Silindir kapağını felan...

4. B

Ynt: Land Rover Defender Sürati Merhaba arkadaşlar, uzun yoda defender süratli gitmemesi dışında problem çıkaracak bir araç mıdır? Yani hareket edip 900-1100 km kadar bir yol yapmam gerekiyor.
  5. B

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Gazi bey teşekkürler içimi rahatlattınız valla. Uğraşmak konusunda anlattıklarınıza gelince tam benim işim .

6. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar İsmim Bahattin Öğretmenim,Bayburt'ta yaşıyorum. Tam bir LR Defender ve artık Gezenbilir hayranıym. Herkese selamlar.

7. B

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Gazi bey merhaba, mersinde kaldığınız için en iyi siz bilirsiniz diye düşünüyorum. O kadar sıcakta klima olmadan aracla yol yapmak zor oluyor mu? bende 4 yaşında küçük bir kızım olduğu için özellikle soruyorum. Birde bana bu araçlar (Defender) çok...
  8. B

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI araç malum siteye verilmiş arkadaşlar ankara keçiören tahminleriniz doğru
  9. B

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI hangi şehir ?

10. B

Satılık 110 2.5 Defender

Ynt: Satılık 110 2.5 Defender işaret koyalım

11. B

Defender 110 İçin Tavan Döşemesi

Ynt: Defender 110 İçin Tavan Döşemesi diğer illere kargo ile gönderme şansınız vermı?
  12. B

Defender İç Döşeme

Ynt: Defender İç Döşeme Çok yakında gerekecek işaret koysam iyi olacak. Birde iletişim adresi tel verseniz iyi olur.

13. B

Defender İle Takas

Ynt: Defender İle Takas ilan güncel arkadaşlar
  14. B

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Merhaba Gazi bey hikayenizi başından beri ilgiyle izliyorum gerçekten çok hoş. Aracınızın son hali de güzel duruyor şimdiden hayırlı olsun. Yazları mersine geliyorum (Genelde taşucu civarı ama merkezede sık gidiyorum.Umarım bitmiş halini yakından da...
  15. B

Defender İle Takas

Ynt: Defender İle Takas Servet bey aracınız harika hatta harika ötesi herkesin sahip olmak isteyeceğe bi araç ama malesef beni çoookk aşar. Yinede teşekkür ederim.

16. B

Defender İle Takas

Ynt: Defender İle Takas Merhaba sizde benim araca bi bakın. http://www.sahibinden.com/gelin-gorun_ogle_karar_verin-76WQQaXQQ19756793WQQpXQQdisplayitem saygılarımla
  17. B

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba arkadaşlar hurdasan da ihalede satılmayıp sonrasında direk satışı yapılan araçlar varmış bunların durumları hakkında bilgisi olan arkadaş varmı.
  18. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar bu araçlar dizel mi benzinli mi telekomdan alınanlar

19. B

Defender İle Takas

Ynt: Defender İle Takas fiyat belirtirseniz sevinirim yanılmıyorsam aracınız daha önce sah.com vardı incelemiştim yanılmıyorsam beni aşan bi fiyattı ama yinede fiyat belirtirseniz sevinirim
  20. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Aracınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın resimlerini eklerseniz seviniriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri