Arama sonuçlarınız

1. B

Defender İle Takas

Ynt: Defender İle Takas 1987 nin resimlerini gönderirseniz sevinirim.Durumu hakkında bilgi yazarsanızda sevinirim.teşekkürler.

2. B

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar sitede üye arkadaşlardan araçları satılık olanların araçlarının gösterildiği biyer varmı ?
  3. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar konuşmalarınızı takip ettim de ikinizde kendi açınızdan haklısınız.Ama sonuç çokşey değiştirmiyor.Biz aradığımızda hepimiz önce kendimiz edinmenin derdindeyiz bubir gerçek. Ama en azından kendimiz edindikten sonra duyduklarımızı paylaşırsak...

4. B

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" Nevzat bey öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ben de bir LR hastası olduğum için ve şu aralar alacak bir araç aradığımdan ilgiyle yaptıklarınızı takip ediyorum. Özellikle bulunduğum şehirde yaptırma olanağım olmayacağından Trabzon da gerekli bakım...
  5. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar ihale tarihi belli olunca burdan bildiririm.Birkaç ilde arkadaşlarım takip ediyorlar bana bildirince bende sitedeki arkadaşlara duyururum

6. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Teşekkürler Yunus bey. Bir defender var 93 model benzinli yakında ihaleye çıkacak kaportası çok düzgün lastikler yeni iç döşeme gayet güzel kumaşında bile deforme yok gibi tapu kadastro aracı km si az acil boya ihtiyacıda yok kaça liraya kadar...

7. B

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 Bir araç var arkadaşlar 1993 model 5 kapılı benzinli araç 1-2 ay içerisinde ihaleye çıkacak kupası çok düzgün lastikler yeni iç döşemesi de tertemiz ve yıpranmamış acil boya ihtiyacı bile yok Tapu kadastro aracı km düşük sizce bu aracın ihalesinde kaç liraya kadar...
  8. B

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 Merhaba arkadaşlar yıllardır tam bir defender hastası olmama ramen edinemedim tam olarak anlayamadığım ve kanıp pişman olmaktan korktuğum için ama artık hayallerimi ertelemek istemiyorum ciddi bikaç aracı takibe akdım. sizlerden ricam anladığım kadarıyla düz...
  9. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar ben yeni üyeyim tam bir defender hastasıyım.Çok istememe ramen bir türlü alamadım sitelerde olanlar çok para istiyolar ve ben tam olarak anlayamadığım için cesaret edemiyorum. Şimdi bir iki aracı takip ediyorum. Ama en çok aklıma takılan düz...

10. B

Defender İle Takas

1996 vectra gls A kasa aracım ile defender takas etmek istiyorum. o 505 214 85 73

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri