Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık Canon EF 90-300 4.5-5.6

Ynt: Satılık Canon EF 90-300 4.5-5.6 Merhaba. Doğru yerde değilsiniz. Bu mesajı, sorunuzla alakalı olabilecek bir başlık altında göndermeniz uygun olurdu. Gene de bildiğim kadarıyla size yardım etmeye çalışayım. Su altı için üretilmiş fotoğraf makinesi yoktur. Üst düzey makineleri su altında...

2. K

Ynt: Satılık Canon EF 90-300 4.5-5.6 Teşekkürler. Objektif satışı için, 0538 639 37 20'dan bana ulaşabilirsiniz. İstanbul içindesiniz sanırım. Paraşüt konusuna gelince, bu konuda şunu tercih edin demek zor. Her iki objektif de işinize yarayabilir. Tele'yi uçuşun ilk anlarında, 17-85'i ise...
  3. K

Ynt: Satılık Canon EF 90-300 4.5-5.6 Merhaba. İlanda da bahsettiğim gibi objektif temizdir. Ayrıca düşme, çarpma vs. gibi bir vukuatı da yok. 1,5 yıl gibi, az sayılabilecek bir süre kullandım. Mesajınızda, "Çok fazla şey bilmediğim için kandırılırım diye düşünüyorum." demişsiniz.Size gerekli...

4. K

Merhaba arkadaşlar. Ekipman değişikliği nedeniyle Canon EF 90-300 4.5-5.6 lensimi, Cookin UV ve polarize filtresiyle birlikte satıyorum. 150 YTL pazarlıksız. Ürün çok temiz ve sorunsuzdur. İstanbul içi arkadaşlar tercihimdir. Teşekkürler.
  5. K

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Bunlar da diğerleri.

6. K

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Merhaba arkadaşlar. Birkaç fotoğrafta ben gönderiyorum. Pazar günkü gezi için hepinize teşekkür ederim. Aranıza ilk defa katılmama rağmen hiç yabancılık çekmeden güzel bir gün geçirdim.

7. K

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi 01- Nilsun (pebble) - Kadıköy 02- Gülbin Bahar (Nilsunun teyzesi) - Kadıköy 03- Caner (nick kullanmaz ) - Taksim 04- A. Kadir Arsu (akarsu) - Kadiköy 05- BamBina ( ille de nick ) - Taksim 06- Derya Bayrak (aura) 07- Funda Erhan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri