Arama sonuçlarınız

1. A

İzmir'e Gitmek İçin Otostop Yolu Tavsiyesi

merhabalar. bursa'dan izmir'e otostopla gidebileceğim en uygun güzergah, yol nerelerdedir? nerede durmam gerekir? detaylı bir bilgi lazım. teşekkürler.

2. A

Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

merhabalar. dediğim gibi ege bölgesi ücretsiz kamp yerleri hakkında bilgi almak istiyorum. merkeze ya da ihtiyaç anlarında ihtiyaçlarımızı karşılamak için market tarzı yerlere yakın olan yerler neresidir? deneyimli kampçılardan önerileri bekliyorum. teşekkürler şimdiden.
  3. A

Deneyimli Kampçılara Önemli Bir Sorum Var

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ege turu yapacağım ve bulunacağım kamp alanları sade, huzurlu yerler olacak. yani etrafta tahminen alışveriş yapabileceğim yerler olmayacak. benim merkezden aldığım et, su ve alkol ürünlerini kabataslak 3-5 saat muhafaza edecek pratik bir sistem var mıdır...

4. A

Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

merhabalar ağustos ayı içerisinde ege turu yapacağım, otostop ile; takip ettiğim(sadece) bu toplulukta bir yol arkadaşı bulabilirim diye düşündüm. anlaşmak, özellikle kafa dengi olmak çok önemli, varsa böyle bir hayaliniz mesaj ya da buradan yazabilirsiniz. bu tur çanakkale veya daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri