Arama sonuçlarınız

1. cemklc

Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi

Ynt: Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi Bendemi degiştirsem napsam her usta yapabilirmi bunu birde hangi kasa accent ki uyuyor derraja.

2. cemklc

Defender Vitesleri

Ynt: Defender Vitesleri Meriç bey benim defender 92 model benzinli iken 2000 model ford turbo dizel motor takılmış benim aldıgımda bu şekilde idi şimdi aracımda debraj balatası bitmek üzere bronz balata çaktırıyım diyorum ne dersiniz olurmu . Birde bu araçların balataları ford minübüslerle...
  3. cemklc

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş gözün aydın . Hem annen için hemde araçdaki sorunun kolay çözüldü için .

4. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Eşlerimizide getiriyormuyuz.
  5. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu saat kaçta nerde bulusuluyor bi iş durumum var onu ayarlaya bilirsem gelecem .

6. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Video için çok tşk elinize emeginize saglık.

7. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Neyse bununla geçmiş olsun kırımsız sürüşler.
  8. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kovanda sıkıntı yok demi nerde darbe aldıki o kadar ilk defa duydum aksın egildini .
  9. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Valla çok üzüldüm araç arızalanınca bilyamı dagıtmış arkadan gördüm teker yalpa yapıyor içim cız et :(

10. cemklc

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden.

11. cemklc

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. 0536 295 84 02 ferhat ustanın telefonu dikmenden cem derseniz tanır gecen yükseltdiniz beyaz lan dersen daha iyi hatırlar . Araç varsa yarın bize neden katılmıyorsunuz hem bilgi ve fikir paylasımı olur.
  12. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tanıdıklarımızı haberi olmayanlarıda haberdar ve davet edersek dahada kalabalık oluruz .

13. cemklc

Land Rover Direksiyon kutusu

Ynt: Land Rover Direksiyon kutusu ilan güncelmi kutu duruyormu.
  14. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Arabama binerim 9:30 da opetde olurum saygılar :)
  15. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hazırlığımızı ona göre yapalım .

16. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kahvaltı yapılıpmı gelinecek yoksa hep beraber mi olacak öglen yemek işi felan nasıl olacak.
  17. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çıkar daha şurası hemen burnumuzun dibi gölbası katılan arkadaslar illaki olacaktır listeyi tekrar yayınlayalımda katılanlar eklesin.
  18. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İnşallah 15 - 20 araç olur yerde yakın katılım fazla olur diye umut ediyorum . İsmayil bey sizin lastik ebatları nedir.

19. cemklc

Defender Güçlendirilmiş Aks

Ynt: Defender Güçlendirilmiş Aks Ön aks lar saft hepsi saglam . Saftların mafsalları degistiriliyordu baska bir sey yok.
  20. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ögretiyoruz yavaş yavaş benimki şehir içinde nerderse hiç yürümüyo bi benzinlige gidiyo haftada yıkanmaya :) Genelde yatıyor :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri