Arama sonuçlarınız

1. cemklc

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Nazar değmesin çok hoş duruyor .

2. cemklc

Defender Güçlendirilmiş Aks

Ynt: Defender Güçlendirilmiş Aks Yavuz bey lock yazan yere aldım arka saft söküktü ön takılıydı ama araç yürümedi yükseltme kiti takılırken ferhat usta yürümez gücün agırlıgı arkada demiş ben gidememiştim kardesim gitmişti sormuş.
  3. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Teşekkür ederim sizin aracınızda çok güzel . Çekermisiniz ne demek mecbur çekecez ayrıca benim batmıycam ne malum belki siz beni çekersiniz :)

4. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bir ortak nokta daha bende kredileri ödüyorum akbanka :))
  5. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hepimizin araçlarına masallah . Dogrudur çok sık giderim öveçler akbank'a iş yerimde pazarın orda çok yakın oraya.

6. cemklc

Defender Güçlendirilmiş Aks

Ynt: Defender Güçlendirilmiş Aks Atıf bey ben şaft mafsallarını yaptırıken ark şaft söküktü usta aracı biraz öne al dedi kalıştırıp araziyi kilide aldım ama araç yürümedi arka aks kesince nasıl önleri baglayıp gitdiniz acaba benim araçdamı bi sorun var.

7. cemklc

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
  8. cemklc

Defender Orta Konsol Hakkında

Takip.
  9. cemklc

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. Bir kaç kez ön terler dodiklere sürtdü bu hali ile bile ön tampon yapıldıkdan sonra tekra arkaya göre önü yükseltecegim tahminimce 2 cm kadar olur.

10. cemklc

Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... Takif.

11. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Aracımın son hali bir resimde ben koyuyum bari.
  12. cemklc

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. 2 inç yükseltmeden sonraki son hali.

13. cemklc

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. 2 inç yükseltmeden sonraki son hali.
  14. cemklc

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. 50 mm spacer takıldıktan sonra.
  15. cemklc

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. Spacer montajı.

16. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Rıdvan ege hastanesinin üstündeki demi.
  17. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Pazar günü için liste varmı benide eklermisiniz listeye gölbasında nereye gidilecek.
  18. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Telefonunuda veriyim 324 15 47 dikmenden elektronikci cem derseniz tanır .

19. cemklc

2 inç yükseltme çamurluga ve dodiklere sörtme sorunundan yapıldı spacer olmadı zaman direksiyonu tam tur çeviremiyorsunuz iç kısımlara şaseye öndeki koruma demirine ve balta kollara sörtüyor 50mm yerine 30 mm de kurtarıyor ama yükseltmeden kaynaklı denge sorunu ile karsılasmamak için 50 mm...
  20. cemklc

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kazım kara bekirde eyüpoglu oto aksesuar var orda hüseyin var selamımı söylerseniz yardımcı olur .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri