Arama sonuçlarınız

1. cemklc

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Kesinlikle evt baska türlü sürtme kesilmiyor spacer olmadan içeriye balta kollara sürtüyür onu takınca bu sefer dodiklere sürtüyor :)

2. cemklc

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Belki bir ihtimal şehir dısında olma olasılıgım var eger ankarada olursam ilk defa aranızda olcam etkinligin yakınlarda olması iyi olmuş katılım çok fazla olur sanırım.
  3. cemklc

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Banada lazım bunlardan arkadaslar alırken toplu alsak daha uygun alamazmıyız.

4. cemklc

Veteriner hekim olan alp kargı demi babasıda avukatdı sanırım iki hafta önce gitdimde ofişinin önünden gecerken aklıma geldi :)
  5. cemklc

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu hafta sonu amasyaya memlekete gidecegim aranızda olmayı çok işterdim gölbası yakınlarında havalar sogumadan herkezin katıla bilecegi bir etkinlik yapmaya ne dersiniz .

6. cemklc

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Savaş bey iş dolayısı ile nete çok giremiyorum pazar günü ankara yakınlarında olan tüm etkinliklere katılmak isterim uzak yerlere hem maddi sıkıntıdan birde aracımda direksiyon kutusunda boşluk var uzun yolda...

7. cemklc

efsane DİNO DEFENDER ankaraya gitti

Ynt: efsane DİNO DEFENDER ankaraya gitti Alanada satanada hayırlı ugurlu olsun . Ankara bir defender daha kazandı umarım organizasyonlarda beraber oluruz.
  8. cemklc

2 inç yükseltme amartisör ve yaylar takıldı , 50 mm spacer takıldı , şaftlar komple sıfırlandı ön ve arka , turbo yenisi ile deşistirildi , 2 inç çelik fren hortumları takıldı degişime devam yeni fotoları ekleyecegim.
  9. cemklc

İş dolayısı ile internete çok fazla giremiyorum büyük ihtimalle kacırdım ankara yakınlarında tüm etkinliklere katılmak isterim tabi pazar günleri .

10. cemklc

Herkeze çok teşekkürler .

11. cemklc

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yavuz abi araç ankarada oldu zaman görmek isterim mümkünse .
  12. cemklc

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Aracı alalı bir yıl oldu daha ankaradan kimse ile tanısıp bir yere gidemedik :)

13. cemklc

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Arkadaslar yakın zamanda varmı böyle bir etkinlik.
  14. cemklc

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Aranızda olmayı çok isterdim.
  15. cemklc

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Slm arkadaşlar ankarada defender yada arazi aracı olan arkadaşlarla tanışmak görüşmek bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum malum defender topluyorum vede arazide tek gezilmiyor gezilsede zevki olmuyor .

16. cemklc

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Slm yavuz abi elinize emeginize saglık çok güzel olmuş bende ankaradayım 92 model defenderim var onu topluyorum yavaş yavaş sizinle tanısmak isterim aracını görmek isterim mümkünse . cem kılıç 0522 622 30 71
  17. cemklc

Takoser'den bir Pick-up - Martı Daha ( Ankara için)

Kolay gelsin elinize sağlık.
  18. cemklc

teşekkür edrim allah razı olsun 285/75/16

19. cemklc

evet paslanmazdan bükme ama sökecegim üstüne çok çamur birikiyor ve kısın çok kötü kayıyor zemin düz oldugu için benden önceki sahibi yaptırmış.
  20. cemklc

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize umarım hep beraber bol çamurlu günler geçiririz ankaradan olan arkadaşlarla görüşmek buluşmak isterim .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri