Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Belki bir ihtimal şehir dısında olma olasılıgım var eger ankarada olursam ilk defa aranızda olcam etkinligin yakınlarda olması iyi olmuş katılım çok fazla olur sanırım.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Bu hafta sonu amasyaya memlekete gidecegim aranızda olmayı çok işterdim gölbası yakınlarında havalar sogumadan herkezin katıla bilecegi bir etkinlik yapmaya ne dersiniz .
Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)
Savaş bey iş dolayısı ile nete çok giremiyorum pazar günü ankara yakınlarında olan tüm etkinliklere katılmak isterim uzak yerlere hem maddi sıkıntıdan birde aracımda direksiyon kutusunda boşluk var uzun yolda...
Ynt: efsane DİNO DEFENDER ankaraya gitti
Alanada satanada hayırlı ugurlu olsun . Ankara bir defender daha kazandı umarım organizasyonlarda beraber oluruz.
2 inç yükseltme amartisör ve yaylar takıldı , 50 mm spacer takıldı , şaftlar komple sıfırlandı ön ve arka , turbo yenisi ile deşistirildi , 2 inç çelik fren hortumları takıldı degişime devam yeni fotoları ekleyecegim.
Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)
Aracı alalı bir yıl oldu daha ankaradan kimse ile tanısıp bir yere gidemedik :)
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Slm arkadaşlar ankarada defender yada arazi aracı olan arkadaşlarla tanışmak görüşmek bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum malum defender topluyorum vede arazide tek gezilmiyor gezilsede zevki olmuyor .
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
Slm yavuz abi elinize emeginize saglık çok güzel olmuş bende ankaradayım 92 model defenderim var onu topluyorum yavaş yavaş sizinle tanısmak isterim aracını görmek isterim mümkünse .
cem kılıç
0522 622 30 71