Arama sonuçlarınız

1. cemklc

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. lsd dediniz nedir arkadaşlar.

2. cemklc

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bu pazar mühyede gezen arkadaşlar aşkolsun insan bizede haber verirdi gelirdik. :)
  3. cemklc

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben 2 gündür dikmen sokullu civarında ofroad yapıyorum valla.

4. cemklc

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur
  5. cemklc

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Slm arkadaşlar haberim olsa bende gelirdim sıkıntıdan patladım bu gün en son dayanamadım gölbası yaylabag köyü arka taraflara gitdim tek araç ve karda aracın altı oturdu 65 cm kar vardı ve batdım :) allahtan yakında büyük bir kaya vardı vinçle çekerek...

6. cemklc

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı takip

7. cemklc

Defender lastik seçimi.

Ynt: Defender lastik seçimi. arkadaslar 285/75/16 lastikde aracımda sürtme olurmu orjinal hali ile 235/85/16 dan ne kadar yüksek olur 285 den dahabüyük lastik taksam ne gibi sıkıntılar çekerim.
  8. cemklc

Defender lastik seçimi.

Ynt: Defender lastik seçimi. ama bu lastikde 285/75/16 ebadı yok :)
  9. cemklc

Defender lastik seçimi.

Ynt: Defender lastik seçimi. av için arazide geziyoruz ve tabi sehir içindede kullanıyorum.

10. cemklc

Defender lastik seçimi.

Arkadaşlar defenderıma bk 390 jant aldım lastik olarak 285/75/16 düsünüyorum cooper stt ve marshall kl 71 arasında kararsızkaldım .

11. cemklc

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur Arkadaşlar bende bk 390 siyahlı olandan aldım bu gün 5 adet lastik olarak karasız kaldım 285/75/16 ebadında marshall kl 71 mi yoksa cooper stt mi alıyım herkez faklı birşe diyor kafam karıştı .
  12. cemklc

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Elinize sağlık çok güzel bir çalışma iyi günlerde kullanın.

13. cemklc

Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz Güzel bir etkinlik olmuş ellerinize saglık aranızda olmayı çok isterdim ama o zaman arazi arıcım yoktu ama artık var :)
  14. cemklc

Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009)

Ynt: Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009) Geçmiş olsun çok güzel bir dostluk ve arkadaşlık örnegi .
  15. cemklc

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Cem KILIÇ 01/09/0979 dikmen sokullu aracım 1992 defender forum a yeni katıldım

16. cemklc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben cem 92 defender 110 sahibiyim ankaradayım .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri