Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

Allah acil şifalar versin Selma...

2. A

yüzme bilmeyenler korkmayın tekne kıyıya demirlicek... ama olmadı simit takarız belinize kurtaırırız durumu :)
  3. A

Esracım ben cok seviyorum bu yaratıkları :) fotoğraflara bakarken bile içim gitti... Çok da iyi yüzüyor maşaallah...

4. A

alamadık hızımızı Uğur abi, kopamıyoruz bir birimizden :D siz gelmiyo musunuzz?
  5. A

face le yüzmek cok keyifli olacaktır eminim tercihe bıraktığında tabiiki seen :D

6. A

cok tatlı yaaa :)) cok seviyorum face i ben yüzerim onunlaa :)

7. A

aaa Lebi olmadı ama şimdi, sen tatile pazar akşamı cık :)
  8. A

1- deep (Mert Kiğılı) 2- aura (Derya Bayrak)
  9. A

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) harikasın berk...

10. A

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) :(( Başınız sağ olsun...

11. A

hYnt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)rim oı aşkolsun Korhanım ne zaman istresen, gelmeden 1 gün önce haberim olsun ama malzemeleri hazır ediyim.. bundan sonraki kampta da mutlaka ve mutlaka muhlama yapalım....
  12. A

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Tek kelimeyle muhteşem bir hafta sonuydu. Herkese teşekkürler...

13. A

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) eee yemekler nerde hani? Nilsunum ben de anneme yaptırıcam çaktırma ;) Funda hanım ölee eliniz boş gelmek yok.... Sadece isim yazmışsın listeye... Kabul etmiyoruz değil mi arkadaşlaaar??? :) Evet arkadaşlar elleri görelim
  14. A

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) stanbul'dan Araçları ile Katılanların Listesi 01- Jeep34 (Uğur Kalaycı) +1 - Anadolu yakası 02- Deep (Mert Kiğılı) - Avrupa yakası 03- Yol (Sedat) - Avrupa yakası 04- Nesur (Nesur) - Avrupa yakası 05- SDC (Sevtap Dilek Çimen) + 1...
  15. A

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Eveeet gezenbilir kızlarına sesleniyorum... Gosterelim bakalim marifetlerimizi :D Son gezimize Ozan arkadasimiz ev yapımı boreklerle katılmıştı ve o günden sonra biz gezenbilir kızları, artık tüm gezilerde börek, çörek, kek...

16. A

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Muhabbeeet bağınaaaa girdiiim buuuu geceeeee..... hehee... Otobüsle tabikiii ;) 1- Jeep34 (Uğur Kalaycı) +1 - İstanbul Anadolu yakası 2- Deep (Mert Kiğılı) - İstanbul Avrupa yakası 3- Yol (Sedat) - İstanbul Avrupa yakası 4-...
  17. A

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi pınarcım teşekkür ederim... bir dahakini kaçırma derim ;)
  18. A

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi grup uyumu diye ben buna derim... aramızdan bir kişi eksik olsa tadı kaçar gezilerin, fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen... gülbin in de söylediği gibi gülmekten yorulduk resmen... yemek yediğimiz yerdeki yabancıları da...

19. A

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi cok güzel fotoğraflar... ellerinize sağlık arkadaşlar, alperin fotoğraflarına hayran kaldım, aramıza tekrar hoşgeldin kaya :)
  20. A

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi hahaaa... benim ayaklarım onlaaar... çook eğlendim... çook yedim... çook mutlu oldum :) herkeşlere çok çok teşekkür ederiz... Şişli Belediyesine ayrıca teşekkür ederiz....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri