Arama sonuçlarınız

1. A

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi 1) Nilsun (pebble) 2) Gülbin Bahar (namı diğer teyze) 3) Caner (nick kullanmaz Smiley ) 4)A. Kadir Arsu (akarsu) ~ Kadiköy 5) BamBina ( ille de nick ) - Taksim 6) Derya Bayrak (aura) 7) Funda Erhan (funda) anladım ki ben...

2. A

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) beyin fırtınası koparacaktım sedat ya :( bu kadar çabuk mu açıklanır bu!!!!?
  3. A

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) :-X :-X :-X

4. A

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) :-\ tamam ufuk bunu bi ara konuşalım ama burdan olmaz... kızdırmayalım onu şimdi...
  5. A

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) yok bence tahminde bulunma!! Eğer o gün hava gerçekten denize girilecek kadar güzelse zaten, o kendini belli edecektir ;)

6. A

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) Karadenizli olmayan arkadaşlar kendilerini nasıl da belli ediyorlar... Karadenizde haziran ortasına kadar deniz ısınmaz, çivi gibi olan denize girme cesaretini ancak bir karadenizli gösterir :D:D yüzme bilmeyenler hariç tabii ( o...

7. A

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) bu gruba rağmen diete başladım 1 hafta önce.. bakalım ne kadar dayanabileceğim :D :D :D
  8. A

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) bizim grupta aç olan kimseyi görmedim zaten... zamana vurursak eğer fazla acıkmadık hiç bir zaman... en ufak bir açlık belirtisinde kendimizi yemek yerken bulduk hep...
  9. A

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) Korkmayın arkadaşlar önceki gidişimizde akşam fasıl eşliğindeki servis süperdi, tecrübe edilmiştir... sabah kahvaltısında koza ve nilsun un çay servisleri alkışa değerdi doğrusu... hatta sonradan koza mutfağı çok sevmiş (bu işi çok...

10. A

Ynt:Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) Herkeslere selam... Yoğunluktan vakit bulup bişeyler yazamadım bir türlü... Kozacım zaten listeye eklemiş sağolsun... Bu mesajımdan dolayı bizi arabasında misafir edenler bana biraz kızabilirler ama artık zamanı geldi diye...

11. A

Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama Yüreğinize sağlık arkadaşlar... Gezi dergilerine taş çıkaracak bir anlatım ve fotoğraflar... Yazım dilini çok beğendim Kozacığım, gerçekten de keyif verdi okuduklarım... Bu kadar hengamenin içinde geziye katılmamakla doğru...
  12. A

Gezginlerimiz Suriye'de

Ynt: Gezginlerimiz Suriye'de Ben canlı canlı konuştum bir kaç kez Suriye gurubuyla ve inanın her konuştuğumda yemek yiyorlardı. Bahsettikleri tek şey yemek oldu, gezi bahane arkadaşlar... Ve sanırım Suriye'den sadece sofra fotoğrafları göreceğiz ... ;D Bence bu gezinin ardından bir...

13. A

Gezenbilir Polar Montlarımız

Sedat bana bir tane M, bir tane de XL ayırıver... Pınar XS yada S beden istesek inanmazlar herhalde değil mi :D, yaz gitsin boşver... Hem ben montun en büyük bedenini giydim yapılırken, moralim düzeldi falla... :D:D
  14. A

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) konu eninde sonunda yemeğe geliyor işte :D
  15. A

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) caner yine döktürmüşsün...fotoğrafların çok güzel görünüyor gerçekten.... Bu arada yemek fotoğrafı da çok iyi olmuş :)

16. A

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) fotoğraflar herşeyi anlatmaya yetiyor sanırım...hele pınar ın elindeki hamsi konuşuyor sanki :)))) sanırım uzun süre hafızalarımızdan silinmeyecek bu toplantı... fotoğraflara bakmaktan çalışmaya başlayamadım bir türlü :D tekrar teşekkürler...
  17. A

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) site gittikçe bağımlılık yapar hale geldi ki herkesin ilk işi geziden hemen sonra siteyi ziyaret etmek olmuş :) Gerçekten harika bir pazar günüydü... Herkese teşekkürler, bizi araçlarına misafir eden off-road grubu arkadaşlarımıza da teşekkürler...
  18. A

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

hımmm... yemekleeerrr.... :D :D gideriz di mi arkadaşlar??

19. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bambişim bari sunuma geel...
  20. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007) :D:D yandan gecen aracların hepsi de coşkumdan dolayı anlayışla karşıladı bayrak tacizlerimi... Ama Yücel gerçekten sabırlı davrandı, Elif de öyle :D Cd işine gelince, bundan sonraki kortejlerdeki bu ufak detayları bana bırakın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri