Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı beni ve funda yı da ekleyebilirsiniz arkadaşlar... Bu arada şurda görünen Elif, bizim kacak Elif mi fotograftan cok anlayamıyorum ama sankim ona da benziyo... ???

2. A

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) Gelmek isterdim doğrusu ama dedemle olmayı tercih ediyorum... Garipce deyim hafta sonu, iftardan sonra çaya beklerim... Sedat top sende gelirseniz haberdar edin beni...
  3. A

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) Sevgili Murat seninle alakası yok yemek davasının... Biz hangi ortama girersek girelim 2 saatte bir yemek yeriz; değil mi arkadaşlaaar :D Rahatsız etmesin konu seni...Maksat yemek, sohbet bahane :) He hazır toplanmışken hep birlikte yiyoruz...

4. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) Garipçe başka zaman olsun mu diyorsunuz??? Tamam bana uyar... Ne zaman gitmek isterseniz bana haber vermeniz yeterli...
  5. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) Selamlar... İşte böyle bir toplantıya kimse hayır demez bence, yani ben demem ;D ama yer konusunda bir önerim olabilir mi acaba? Yani şöyle düşündüm, akşam toplantılarından erken ayrılmak zorunda kalanlar olabilir... Bizim fotoğraf...

6. A

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Nursen yaa süpersin ;D Bu arada dedikodu yapanlar sizi Ayça ya söööliiiceeeeemm ;D

7. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği ;D ;D hehe... Evet ben izledim senin kameraya cektiklerini...
  8. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Nursen in insan sesli koyunları bunlaaarrr.... :) Simdi daha da net gorunuyorlar... ;D
  9. A

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Herkese selam... Hala yorgunluğunu üzerimden atamadığım ve hala muhteşem etkisinden kurtalamadığım bir gezi oldu benim için. Önce Erdem'e istediğimiz herşeyi, anında hem de kamp alanında bize tedarik ettiği için teşekkür ediyorum... Gerçekten de dört...

10. A

Suuçtu Şelalesi

Ynt: Suuçtu Şelalesi Ama olmadı ki şimdi... Biz de göya Bursa ya gittik öyle mi? Sedat - Hasan duyurulur!!! Su uçtu şelalesi çok güzel görünüyor, bilginize.... ;)

11. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Aç kalmayız Nesur merak etme... Yolluk hazırlarız yine yeriz...
  12. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) anca beraber, kanca beraber... dinlendim Hasan dinlenmem mii :) O zaman kimler geliyor Eskişehir'e. Bizim Eskişehirlik bir yanımız yok ama, gezmek olsun işte :D Listeyi görelim??? Bi de...

13. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Yeni rotamızı merak eden yok mu arkadaşlar? Ben merak ediyorum acikcasi....
  14. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Fotoğrafların tamamı benim bilgisayarımda arkadaşlar ;D ;D hiç görmediğimiz bilmediğimiz kareler var, zorla aldım ellerinden görseniz bayılırsınız...;) Bundan sonra Hasan ve Sedat'ın hafıza...
  15. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Hihiii yok yook o herkese yapılmaaaaz... ;D ;D

16. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Diyorum size ben Nursen de iş var ;) Ama hani bir sürü fotograf yuklemiştin sen buraya... Yoksa suikast mi duuzenlediler sana Nursen???
  17. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Sedat'ın çektiklerini hiç göremeyeceğime alıştırmıştım kendimi... Ve sonunda...hepsi de birbirinden güzel...Fotoğraflara bakarken tekrar aynı günü yaşadım...
  18. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Nurseeen, demek konuyu inceliyorsun :D E hadi göndersene fotolarııı ;)

19. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) cok güzel bu fotoğraflar coook!!! yüreğinize sağlık arkadaşlar...
  20. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) o montlardan biri sabah saatlarinde benim yardımıma yetişti.. gercekten de güzelmiş ben de alacağım bi'tane..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri