Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Coook güzeldi, bayıldım bu geziye ben... (Nazar değmesin gurubumuza) Uyurken verdiğim pozları kaçırmayan arkadaşlar size sesleniyorum intikamım acı olacak.... :) Sedat'a Hasan'a ve guruptaki...

2. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) Merhabaaa... Hani size geçenlerde bir dergiden bahsetmiştim ya.... Derginin ismi ZOOMPLUS yazıyı yazdım ve gönderdim ama fotograf eksigimiz var, sedat gönderecek bugün ve acilen sizden de en...

3. A

3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (12 Mayıs 2007)

Günaydın Herkeslere, Ben geliyorum inşallah... Ve veee, "diyetisyenime danıştım hafta sonu Bursa'ya gideceğiz, iskender kebap yiyebilir miyim" diye sordum. O da bana "herkes yiyebilir" dedi, "Özellikle sen(yani ben), Koza ve Sedat iki porsiyon yiyebilirsiniz" dedi :D Daha ne olsun...
  4. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) Nursen yaa... Gayet iyi görünüyor fotolar...Sen de iş var :) Hadi hayırlısı....

5. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) ben de acıktııımm... ;D

6. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) Bu arada fotoğraflar gerçekten de çok güzel... Yüreğinize sağlık...Yorgunluğa değdi...
  7. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) Sedat ve Hasan yureginize saglık hersey cok ama cook guzeldi... Hele ciger ve badem ezmesine diyecek yoktu, ayrıca gecenin 02.00 ında yediğiniz hamburgerlerle ilgili yorum yapamıyorum, hayır ben...
  8. A

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 3; Eyüp

Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 3; Eyüp Ben de geliyorum, eger bir mani cıkmaz ise gerci yarin izmit de bir fotograf cekimim var umarim iki gun surmez. Bir gun de biterse eger ctesi yaninizdayim insallah arkadaslar. :) Herkese kolay gelsiin... 1- Vildan 2- Hasan Kasapoğlu 3- Sedat Açıl...

9. A

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya

Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya Herkese günaydin... Oncelikle Sedat'a bu geziden beni haberdar ettigi icin tesekkur ederim. Dun gercekten hos bir gun gecirdim ve ozden in de dedigi gibi 3. gezide de mutlaka bulunmak isterim. En kisa zamanda gorusmek...

10. A

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya

Sedat Selam, Evet karar verdim ve ben de ZENIT im le katilicam pazar gunu araniza :) Bir yerden baslamak gerek ve bu yer burasi olacak sanirim... Sevgiyle 01. Seyyahasan (Hasan Kasapoğlu) 02. Yol (Sedat Açıl) 03. Suzan 04. Huzur (Özden Tunçer) 05. Lukas Thiele 06. Zeynep Kesdoğan 07...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri