Arama sonuçlarınız

1. denizshn

1.Marmara Adası Tırmanış Şenliği 19-22 Eylül 2009 Tırmanış & Rock'n Roll

Ynt: 1.Marmara Adası Tırmanış Şenliği 19-22 Eylül 2009 Tırmanış & Rock'n Roll :D Fotoğrafları unutmayalım. ;) Müsayit bir zamanda bende denemek isterim. Nasıl bir duyguymuş. :D

2. denizshn

Ynt: 1.Marmara Adası Tırmanış Şenliği 19-22 Eylül 2009 Tırmanış & Rock'n Roll Üzgünüm bu konu hakıında bilgim yoktur.
  3. denizshn

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) Fotoğraf makinam yok, ama sizinle gezmek güzel oluyor :D.Pazar günü de Deniz Kayağı eğitimine gidecem.Nasıl yapacaksam uykulu uykulu :-\ 1- Yavuz Selimoğlu (degobar) 2- Aydın (BM35) - Pentax 3- Alper (SnypeR)...

4. denizshn

MoRFest ’09 Bozcaada Rock Konserleri ve Festivali 19-22 Eylül 2009

Bir etkinlik daha , Bayramda plan yapmayan varsa düşünebilir. MoRFest ’09 Bozcaada Rock Konserleri ve Festivali Merhaba, Türkiye’ de ilki yapılacak olan Avrupa’ nın en iyi 4. adası Bozcaada’ da, 19, 20, 21, 22 Eylül 2009 tarihlerinde, 4 gün 4 gece boyunca sürecek olan, MorFest 09 Bozcaada...
  5. denizshn

Ramazan Bayramı pilanı yapmayan arkadaşlar belki herkesin seveceği bir etkinlik değil, ama Kaya Tırmanışı yapan arkadaşlar şenlikten haberleri yoksa bir baksınlar. Link: http://www.marmaratirmanis.com/

6. denizshn

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Selamlar herkese, Çok güzel bir etkinlik oldu.Herkesin emeğine sağlık. ;D Fotoğrafçı arkadaşlardan bir an önce fotoğrafları eklemelerini istiyorum. Yoksa onlara ceza, yaptırım uygulanmasını talep edeceğim. :D...

7. denizshn

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Teşekkürler orion. :D Takip edeceğim. :o
  8. denizshn

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Merhaba :D, fotoğraf makinam yok ama, sizin çantalarınızı taşırım. ;) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06-...
  9. denizshn

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Merhaba, Sitesinde nasıl başvurabilirim bilgisini göremedim, adreside yazmamışlar. Ben çok az yüzme biliyorum.Katılabilir miyim acaba. Nasıl iletişim kurabilirim yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

10. denizshn

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sıkılıyorum :-\

11. denizshn

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uyuyasım yook
  12. denizshn

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) İyi vakit geçirdiniz mi ? Güven bey

13. denizshn

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) çok güzel resimler elinize sağlık ::)
  14. denizshn

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) :P bekliyoruz...
  15. denizshn

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Bu kadar mı ;) fotoğraf yükleyinde gidememenin pişmanlığını doya doya yaşıyayım :D !

16. denizshn

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? bıtkın
  17. denizshn

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Çalışıyor musun :D . Afedersin güldüm. senin durum daha vahim galiba.
  18. denizshn

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? şimdi evde pinekliyoruz.

19. denizshn

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Aigu :-[ . ben de dün gidiyordum.Evde aksilik çıktı.Bir aydır hazırlanıyordum :'(
  20. denizshn

2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy

Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy Ne yapalım. İnşallah. Size iyi eğlenceler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri