Arama sonuçlarınız

1. terry27

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Hayırlı olsun aracınız umarım gönlünüze göre olacaktır bitmiş hali de artık sıra bana geliyor :)

2. terry27

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Tavsiyeniz için çok teşekkürler resimdeki aracı eledim o halde ve kafamda Series i tamamen eledim şuanda 10-13 bin lira arası benzin/dizel farketmez 110 sw defender almak istiyorum ve yavaş yavaş toplamak , her parçasına elim değsin hem de...
  3. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Resimdeki Series içindi sorum ?

4. terry27

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Merhabalar.. bende 2.5 düz benzinli için istiyorum mail adresim : alkayalar.gokhan@gmail.com şimdiden çok teşekkürler..
  5. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum bir poz daha

6. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Sizlerden bu kez de series için fikir almak istiyorum bir tane buldum anlaştık satanla da 1984 model yeni muayeneden geçmiş bir araç sizce almalı mıyım ?

7. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Bugün İstanbul'daydım 2-3 ayrı Defender'a baktım ama görür görmez aşık olduğum 1 tane bulamadım hala arıyorum ..
  8. terry27

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! Merhaba bulabildinizmi araç ?
  9. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Umarım sizde gönlünüze yatan güzel bir Defender bulabilirsiniz dediğinizi gibi acele etmiyorum bende ama piyasayı sürekli takip ediyorum gönlüme göre bir tane bulabilirim belki diye çünkü bir aksilik çıkmazsa birlikteliğimiz uzun olacaktır...

10. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Edirne'de ikamet ediyorum dediğiniz gibi 2.5 benzin / LPG seçeneği bana uygun görünüyor umarım bulurum ilginiz için ayrıca çok teşekkür ederim ..

11. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Benim de düşündüğüm motor 2.5 düz benzindi eğer 2. araç olarak alırsam zaten uzun yol için binek aracım var tam bir uzun yol aracı . Ben tamamen çamur , batak, dağ, bayır vs için bir defender bakıyorum..
  12. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Bu TANK benim için şuanda çok ekstrem kaçıyor gibi ama alıştıkça ufak eklemelerle belki bende bu sonuca varırım 3-5 sene sonra :) bu fotoğraftan sonra iyice heyecanlanmaya başladım umarım bana da bir defender buluruz yakın zamanda ..

13. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Olsun napalım başka defender bulucam o halde bende size şimdiden iyi yolculuklar.
  14. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Aracınızı sattığınızı gördüm ne kadar beğenerek aldığınızı da gördüm siz aldıysanız bilen biri olarak almışsınızdır hala satılıkmı aracınız ?
  15. terry27

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Evet aslında 10-15 bin lira arasında yürürü arazisi düzgün çalışan sadece kaporta ve iç döşeme isteyen bir defender bulsam zamanla keyfimce toparlasam da olur bunun için vakit ayırabilirim yine de araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

16. terry27

Öncelikler abilerime kardeşlerime selamlar 24 yaşındayım adım Gökhan şuanda hali hazırda kullandığım binek otomobilim var 2013 şubat ayında sıfır km olarak aldığım fakat arazi tutkusu 4x4(Defender) tutkusu şu son 2 yıldır forumu takip etmeye başladığımdan beri içimde açıkçası ve günden güne de...
  17. terry27

Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum Defender ilanlarını araç bende artık bir tutku haline geldi çoğumuzda olduğu gibi siz araca hali hazırda sahip olanların illa ki bir çevresi vardır ben Edirne de ikamet ediyorum ama bu civarda satılık bir defender bulamadım Ankara'ya kadar gidip alabilirim aracı...
  18. terry27

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım hayırlı olsun araç bizim memleketten :) güle güle binin

19. terry27

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) selamlar.. bende kısıtlı bütçemle bir defender arayanlardanım.. aracınızı görebilirmiyim ?
  20. terry27

satılık 110 dizel defender acil zararına satıyorum

Ynt: Satılık 110 Dizel Defender Acil Zararına Satıyorum selamlar aracınız satıldımı hala duruyormu ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri