Arama sonuçlarınız

1. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba seyyah 34, sitemi inceleyip yorumlarını yazdığın için teşekkürler, sitemdeki mail adresinden yazabilirsin platform dışı eleştirilerini/görüşlerini. bahsettiğin kaplumbağa ile söyleştim, zaten ondan başka konuşacak kimse yoktu, bazı yazılarıma...

2. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Sevgi. Sanal alemde pek faal olamıyorum. Likya Yolu'nu tek başıma yürüdüğüm için bu siteye konu olmuşum, böylece öğrendim bu platformu. Ölmeden önce dünyada görebildiğim kadar çok yer görmek en büyük hayalim. Türkiye'de gitmediğim birkaç...
  3. G

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş merhaba, tek başıma Likya Yolu'nu yürümemden bahsedildiğini tesadüfen gören bir arkadaşım Gezenbilir'in doğada tek kişilik yürüyüşlerle ilgili sayfasını göndermiş bana. Bir ay kadar süren bu yürüyüşle ilgili sorularınız olursa bana iletebilirsiniz. Yazmakta...

4. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba, tek başıma Likya Yolu'nu yürümemden bahsedildiğini tesadüfen gören bir arkadaşım Gezenbilir'in doğada tek kişilik yürüyüşlerle ilgili sayfasını göndermiş bana. Bir ay kadar süren bu yürüyüşle ilgili sorularınız olursa bana iletebilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri