Arama sonuçlarınız

1. S

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. ender, bu sefer hikayesini yazdım, umarım olmuştur hoşçakalın ali

2. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. ve herşeyin üzerine içilen o inanılmaz şey..
  3. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. ilk bir buçuk saat herşey süperdi yağmur az patika belliydi...derken ben mi şaşırdım bilemiyorum patika kayboldu...ormandan gpsle yürüdüm...köylülerin asar kale diye bahsettikleri bi yeri bulmam gerekiyodu...çok eski bi kaleymiş...

4. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. yağmurdan bi sürü yerde toprak kayması olmuş...
  5. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. hamdibeye 1 e doğru vardım..kahvede çay molası verip asfalt yol üzerinden namazgaha gidecektim...lakin köy ahalisi sihirli kelimeyi kullandı...''yeniceye eski yol var''....asfaltta yürümekten sıkıldığım ve karlar da eridiği için...

6. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. lost highway haha

7. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.
  8. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. hamdibeye giden yol asfalt olmasına rağmen çok keyifliydi, ara ara yağmur ve güneş..böyle olunca da gerekli gereksiz bi sürü foto...
  9. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. istikamet bi sonraki köy olan hamdibeydi..3 gündür yağmur var buralarda, sıcaklık da artınca o kadar yağan kar hiç bi işe yaramadan eriyip gitti yer altı sularını besleyemeden... kalkım çıkısındaki dere fotoları...

10. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. yollardaki vahşet

11. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. selamlar yenicedeyim... çok zevkliydi bugün..hikayesi buyrun.. kalkım otelinin balkonundan...fiyatı 25 tl...saat ancak 11.30 da çıkabildim yola(internet cafede 3 günüm geçti yine)
  12. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. bişey sorucaktım... acaba manyas gölüne bi uğrasam mı hazır yakınlarından geçiyoken( çok heves etsem de kuş gözlemciliğinden hiiç anlamam)... bu mevsim çok kuş var mıdır...orada dürbün veriyolar mı?..kulelerde dürbün var diye...

13. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slmlar çok teşekkür özay fakat rota daha kuzeyden gönenin hemen altından(barajdan) geçiyo..geçse kesin uğrardım ender, eşim ayrıldı--havalar yüzünden daha çok(ayrıntılı ve rapor şeklinde) yazabilmek isterdim fakat şu anda çok kopuk...
  14. S

Google Earth ve Navigasyon

Ynt: Google Earth ve Navigasyon slmlar ben bu sorduğunuz işleri şu şekil yapıyorum..ilk üçünü yaptım..sonuncusun da mümkün oldğuınu biliyorum bendeki gps garmin 60csx..çözümler garmine göre yani.. 1) birincisi google earthe hiç gerek yok gpse rota yada nokta atmak için..şöyle yapıyosunuz...
  15. S

Karacasu Karıncalı Dağı Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Ynt: Karacasu Karıncalı Dağı Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) çok güzel yerlermiş...tebrikler

16. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. fotolar http://picasaweb.google.com.tr/eternalburzum9906/EdremitKalkM?feat=directlink
  17. S

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slm geçtim kazdaglarını...kalkımdayım..fotolar picassada

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri