Arama sonuçlarınız

1. sly

Düzgün Tami̇rci̇

Hasan Kolanin ismini cok duydum o bolgede, belki bir gorusmenizde fayda olabilir.

2. sly

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Elinize saglik, guzel ilerliyor. On gogus sokulmusken, silecek sistemini komple elden gecirmenizde fayda var, arac toparlandiktan sonar gogsu indirmek ve silecek mekanizmasina ulasmak cok zor oluyor.
  3. sly

Defender 130-135 Restorasyon

Elinize saglik takip

4. sly

Defender 110 Hardtop Hakkında...

Ankara sanayisine kriz ugramamis sanirim !! Ilgilenememek nedir yahu?
  5. sly

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Kolay gelsin, Merakla takip diyelim, Ayrica ilk mesajinizda aractaki fazlaliklari belirtmissiniz. Istepneye bagli ketal cerrcever icindeki kutu sanirim plastik, eger kullanmayacaksaniz bu kutuyu almayi dusunubilirim.

6. sly

Defender Toplama Planı

Bu boya ustasinin Adini ve yerini belirtmelisiniz ki basklarinin da cani yanmasin.

7. sly

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

@foremost Daha oncede anlatmistim sana ya, Hasan beyden ben alacaktim bu araci, ama kismet olmadi, uzulmustum o donem, ama dogru kisiye nasip oldu, ben senin kadar sabirli olamazdim. Kismetim baska imis o da ayri tabi =)
  8. sly

300 Tdi Özel Overland Yapım

Ustadim su SULU WEBASTO sistemi hakkinda biraz detay paylasabilir misiniz?
  9. sly

Defender Kapi Alt Fitilleri

Butun dostlara selamlar. Defenderima orjinal urun olan MWC 6129 kodlu kapi alt fitillerini monte etmek istedim ama ne yazik ki ne turlu monte edersem edeyim, olmadi. Rica etsem, kendi aracinda bu veya alternatifi fitillerden olan varsa, fotograf paylasabilir mi?

10. sly

Defender Orta Konsol Hakkında

Bu Konsollarin montaji icin, alt goguste kesme islemi gerekli mi? Yada kesme islemi gerektirmeyen bir konsol cesiti mevcut mu?

11. sly

Yük, Kargo Bağlama Rayları

faydali paylasim, firma ile iletisime geceyim, bakalim bulabilecek miyiz
  12. sly

Bir Amatörün Gözünden Defender Alımı

Aracin durumuna gore degsiklik gostereceginin farkindayim ama asagi yukari 5 kapi def icin maliyet ne civardadir bu ustalarda?

13. sly

Defender Araç Araniyor. ( 300tdi,rs380 )

Turkiye de gercekten saglam toplanmıs araclar yerlerini buldu. Sahıplerı bUyuk sıkıntı olmazsa satmaz. Ama olurda satısa cıkarsa da ıstenen rakamlar standart bır defendera gore daha pahalımolur. Facebooktakı grupları takıp etmenızı onerırım. Gecen gun antalyada bır 300tdı vardı rn380 ve sanırım...
  14. sly

Araç Yenileme - Land Rover

Doseme ve elektrık ıslerınde soner cesur u tavsıye edebılırım. Kendısı ıle dırek calısmadım ama yaptıgı ısleri gordum, basarılı. Gorusmenızde fayda var Yanlıs bılmıyorsam maslak sanayi de yeri
  15. sly

300 Tdi Özel Overland Yapım

Hocam o zaman 10-20 bin edecegini dusundugun arac al. Defender`a hangi kriterlere gore fiyat biciyorsunuz anlamiyorum ben. Madem guncel piyasa fiyatlari, size gore bu araclar icin pahali, neden alternatifi baska araclara bakmiyorsunuz? Tofas sahine bile 15-20 bin fiyat biciyorlar ki...

16. sly

Ustad eline emegine saglik. Orda olsaydim, tutardim ucundan ;) Dyson ile ilgili bir konuya deginmek istedim. Acik havaya maruz kalan dyson`inin toz toplama ve tutma durumu cok fazla. Zamanla Dysonun icine gomuluyor ve temizlenmiyor. Bu da pis bir goruntuye sebep oluyor.
  17. sly

Sert Debriyaj Defender-ya Yapıcam Ya Yakıcam...

Debriyaj ust merkezsi 2005 hundai Accent, bu konu da hersey tamam Peki ya alt merkez? O da mi Accent in alt merkezi?
  18. sly

Oooo tavan doseme isi, tam da ihtiyacim olan sey, alirim bir dal =)

19. sly

Defender Ses Yalıtımı Için Yardım

Cesur Oto Elektirik & Döşeme 05326003036 Buradan ulaşabilirsiniz
  20. sly

Defender Ses Yalıtımı Için Yardım

İstanbul’da Soner Cesur ustanın döşeme işlerini beğeniyorum ben. google da iletişim bilgisi bulabılırsınız. yalıtım içinde kendisi ile görüşebilirsiniz diye düşünüyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri