Arama sonuçlarınız

1. sly

İlk Defender' Im

Güle güle kullanın benim asıl ilgimi çeken ve benimde suanda yaşadığım kutürtü sesi. en sağda sola cevırırken her tam turun basında bir kütürtü geliyor. Alt takı. Dahil bakmadığım bir tek amartisör kulesi kaldı. Egersorun orda çıkarsa, haftalardır sorunu boşyerlerde aramışım demek olacak

2. sly

İlk Defender' Im

3. sly

300 Tdi - Water Cooling Temp., Cylinder Head Temp. & Expansion Tank Water Levelling Alarm

Bılgılendırme ıcın teşekkür ederim. Uygulanacaklar listesine eklendi

4. sly

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Ustad parça maliyeti ne kadar oldu?
  5. sly

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Gözümden kaçmış sanırım bilgiler hemen inceliyorum tekrar cevap için teşekkür ederim

6. sly

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Üstadım elinize emeğinize sağlık cetaları nasıl boyadığınızı ne tur boya kullandığınızı sorabılır mıyım?

7. sly

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Rica etsem güneş panel sisteminiz hakkında bilgi verebilir misiniz? Panel kaç W? Şarj ünitesi özellikleri? Konvertör var mı? Servis aküsü kaç amp? ve bir de ara içi yerleşimlerinin fotoları olursa tadından yenmez kendi 110 num için Araştırma halindeydim
  8. sly

Defender 110 Sw Su Sizintisi

Sorunu cozdum. pek çok noktayı kontrol edıp ingress manuel e işlem yapsamda sorunu çözememiş, içeri pek çok noktadan su almaya devam etmiştim. Havalandırma kapak contalarından emin olmamdan dolayı oraya herhangi bir müdehalede bulunmamiştım ki bu büyük hata imiş. Kayalardan Muc 4299 kodlu...
  9. sly

Merhaba

Son noktayi onlar koyuyor =) Benim gonlum 130 dan yanaydi ama 155 boyu ile ona biraz buyuk geldi, 110 da karar kildik. Simdi bulabilirsem, ona bir 90lik alip, ben 110umu 130 ile degistirmeyi planliyorum

10. sly

Merhaba

Defender askin maddi halidir. Icinde bu aski tasimayanlar, hasbel kader sahip olduklari aractan sonra dert yanip dururlar. Sizden farkli olarak, teknik bilgi sahibi olmadan, satin alacagi araci incelemeden, muhtemel arizalarini tespit etmeden, onune cikabilecek muhtemel harcamalarin hesabini...

11. sly

Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor

Ustadim hem konunun eski olmasindan dolayi fotograflara ulasamadigimdan hem de bahsettiginiz noktayi anlayamadigimdan dolayi, Rica etsem, soz konusu yerin giderin fotografini paylasabilir misiniz? AYni sorunu bende yasiyorum ve durum can sikici olmaya basladi
  12. sly

Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

Motor değişimine girecekseniz, girmişken 3.9 yapın derim bende. Ama is sadece motorla bitmeyecek. Aktarma organlarında da iyileştirmeler yapmanız gerekecek. 3.9 chevrolette motorlu 200küsür hplik bir defe bindim. Bambaşka bir boyut

13. sly

Arac Hakkinda Bilgi

Trafik sigortası mı 2500 tl? üzerime kayıtlı ilk aracım 1987 Defender M1g ruhsatlı ve 2ay önce 807 tl ödedim. bence biraz arastırın
  14. sly

Defender Camurluk Yanı Üreten Var Mı Acaba?

Üstat Keske montaj gorselını daha kendını gosterır bır araç üstünde yapsaydınız. Bu şekilde biraz sönük kalmış
  15. sly

Defender 110 Sw Su Sizintisi

Butun dostlara selamlar. 87defenderimda içeri ciddi su alma problemi var. Ne zaman yikasam şoför tarafında pedallarin uzerinden, yolcu tarafından ise göğsün hemen altında içeri ciddi miktarda su giriyor. Tavan ve ön cam çerçevesinin birleşme noktalarını mastikledim. Ama motor kaputunun...

16. sly

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Abi eline saglik, Doseme islerini kim yapiyor. Bir dosemeci buldum, dudaklarimi ucaklatti istedigi rakamlarla
  17. sly

Satılık 110 Defender

01 NN olan arac sanirim. Zaman zaman yolda denk geliyorum. Cok guzel arac. Fatih ustanin orada iken, motorunu a inceleme sansim olmustu. Eger ayni aractan bahsediyorsak , alan gercekten cok memnun kalir. Iyi satislar olsun
  18. sly

Land Rover Defender 2.5 Benzinli Bu Fiyata Alınır Mı ?

90 kasayi bilemem ama benim 110 kasa 300tdi `im rn 380 1.41 disli orani ile karma 9.5lt/100km yakiyor.

19. sly

Bir ara goruselim de, ayni atolyede iseniz ugrayayim yaninza. Benim aracta yaptirmak istedigim bir kac mekanik konu var. Tavsiyenizi de almis olurum.
  20. sly

Ibrahim bey, nedir son durum? Nasil gidiyor proje?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri