Arama sonuçlarınız

1. sly

1994 Defender Pick Up King Cab Yapımı

Gelismeler ne durumda? Paylasirsaniz seviniriz

2. sly

Defender + Cummins Motor Uygulamasi

Degerli dostlar, Yurtdisinda pek cok video ve forumda Cummins motor uygulama projeleri var. Turkiye de bunu uygulamis, uygulamak icin arastirmis kimse veya yapilmis proje var mi? Bu motorun eksileri ve artilari nedir? BMC nin kullandigi bir motor.Cikmasini bulmak kolay midir? Fiyatlari BD30...
  3. sly

1994 Defender Pick Up King Cab Yapımı

Güzel proje, kolay gelsin. Gelişmeleri takip etmekte fayda var

4. sly

Land Rover Defender Off Road Modifiye, Açılır Tavan

cok basarili olmus
  5. sly

Türkiye Gezisi Için Landrover Mantıklı Mı?

Uzun yolda v8 in dezavantajları ne olur?

6. sly

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Takip diyelim guncel fotoları merakla beklıyorum

7. sly

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

Ali Eriç in İstanbuldan İstanbul'a bir dünya seyahati kitabını muhakkak okumanızı tavsıye ederim. bir land Rover Defender ile 191.000 km ve 3yıllık bir seyahat günlüğü. Bi yandan kitabı okurken bır taraftan harita üzerinde. Takip etmek çok keyifli idi
  8. sly

Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj

Araç sahibi ben değilim aynı soruyu bende sordum :)
  9. sly

Land Rover Defender Satış İhaleleri

25 e Ekimde MKE bin ihalesi var. Araclar içerisinde tenteli 110 ve Ambulans kasa defenderlar var. http://www.mkek.gov.tr/Ihaleler/File/25%20EK%C4%B0M%202016%20TAR%C4%B0HL%C4%B0%20ARA%C3%87%20SATI%C5%9E%20%C4%B0HALE%20L%C4%B0STES%C4%B0%20(1).pdf

10. sly

İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

Bir kac gun once D&R dan online siparis verdigim kitap bugun itibari ile elime ulasti. Butun gelirlerinin Turk Egitim Gonulluleri Vakfina bagislanacak olmasindan dolayi cok memnun oldum. 5 saatte bir elimde kitap, digger elimde ipad den google maps, satir satir, bolge bolge hem okuyup hem de...

11. sly

Land Rover Defender Satış İhaleleri

KOnuya uzun zamandir bir bilgi girisi yapilmamis. Guncel diyerek, belki yaklasan bir ihalinin bilgisini paylasabilecek birinin ilgisini cekeriz.
  12. sly

Alinik Defender 130 / Yaklasan Ihale Bilgileri

@tarot_12 Ustadım, Size özel mesaj yolladım. Dönüş yaparsanız memnun olurum.

13. sly

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

İlk mesajdan, konu sahibinin son satış mesajına kadar 2.5 saat boyunca konuyu okudum. Harcanan paranın, harcanan emek karşında bir hiç olduğunu gördüm. 2010 yılınınortasına kadar olan mesajlardaki fotolar görünmes de, Defender sahibi olmak isteyen herkesin okumasını öneririm. Emeğimize sağlık...
  14. sly

@tarot_12
  15. sly

Üstadım, Bilgilendirme için teşekkür ederim. Beyefendiye nasıl ulaşabilirim?

16. sly

30 Eylül 2016 Mke Ihalesi

Simdi sonuclara baktim, Ihaleye cikan araclarin %60 ina teklif yapilmamis. Cogunlukla tenteli 110 arada bir kac tanede ambulans kasa var. Ilgililerin bilgisine
  17. sly

Bu arada, MKEK nin ihale sonuclarini gecmise dogru tarayinca, hep ayni isimlerin, onlarca DEFENDER 110 aldigini fark ettim. VE cok enteresandir hic 130 ihaleye cikmamis.
  18. sly

Sevgili dostlar, Hepinize Adanadan selamlar. Yillardir Forumu, Ozellikle Defenderlar hakkinda bilgi sahibi olmak icin kullanmaktayim. Paylasacak bilgim cok olmadigindan dolayi, pasif olarak okumakla yetindim. Simdi sira geldi, kullanim amacima uygun olarak Bir Defender 130 bulmaya...

19. sly

Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj

Uzerinden cokca zaman gecmis ama ilan guncel midir? Ynt: Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj Evet satmayı düşünebilirim. İstediğim fiyat 30bin TL. Değişen listesi aşağıdaki gibidir. Araç sorunsuzdur. Kullanırsanız neyden bahsettiğimi anlayacaksınız.Aküsü geçtiğimiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri