Arama sonuçlarınız

1. ademland

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım LAND ROVER-RANGE ROVER-FREELANDER-DİSCOVERY- BMW-MİNİ COOPER YUKARIDA BELİRTİLEN MARKA ARAÇLARIN TÜM SERVİS YEDEK PARÇA VE ACİL YOL YARDIM HİZMETLERİNİ VERMEKTEYİZ SERVİSİMİZE KAPORTA VE BOYA DAHİLDİR. BİZİMLE BİR KAHVE İÇİP TANIŞMAYA NE DERSİNİZ... EXPERTİZ...

2. ademland

Teşekkür

Ynt: Teşekkür Rica ederim memnuniyetiniz bizim için önemli bizi tercih ettiniz için ben teşekkür ederim.
  3. ademland

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas merhaba kadir bey sizin aracınızında kapı açık ikazı hem kilitten hemde tesisatından yapar. nadir olarak her ikiside problemli olabiliyor.

4. ademland

Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım

Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım land rover,range rover,freelander , cherokee tamir bakım servisi ve yedek parça ayrıca 7/24h acil yol yardımı için bize ulaşın ADEM KARNUÇU GSM:0536-287-75-56
  5. ademland

Yardımınızı İstiyorum

Ynt: Yardımınızı İstiyorum maslak oto sanayiden land rover ustası adem karnuçu beni 0536 287 75 56 nolu telden ararsanız size yardımcı olmaya çalışırım saygılar.

6. ademland

Lr3 Eas Kaldıraç Pompası Çıkma Garantili Mevcut Ve Diğer Parçalar

discovery LR3 çıkma parçaları elimizde mevcut tel 0536-287-75-56 adem karnuçu

7. ademland

30LT/100 km yakıt tüketimi

Ynt: 30lt/100 Km Yakıt Tüketimi rica ederim yardımcı olmak görevimiz saygılar. ADEM KARNUÇU
  8. ademland

P38 Piyano Mili Kırıldı

Ynt: P38 Piyano Mili Kırıldı öncelikle geçmiş olsun. yapmanız gerekenlerden bazıları itici tapetleri orijinal takın yoksa ses yapar kitler ve egzantirik milini bozar. bir diğeri piyano milini orijinal takın yan sanayide iticilere basan parlak yüzeyli tırnak kalın gelir ve sibop açık kalır...
  9. ademland

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas bagaj kapağı sadece merkezi kilit açık olduğu sürece açılabilir. kontakla bağlantısı yok. birde bagaj kapağının elektrik sistemi sağ ön kapı kilidinden ikaz alır. şayet sağ ön kapı kilidiniz bozuksa veya...

10. ademland

Yakıt Pompası

Ynt: Yakıt Pompası bakımdan bakıma yeterli fazla takıp sökersenizde yuvasını bozarsınız.

11. ademland

Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız?

Ynt: Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız? KÖTÜ MAZOTA KARŞI BERNER MARKA MAZOT KATKISI ALIN İŞE YARAYACAKTIR. MOTOR YAĞI HARİCİNDE ATF DİREKSİYON YAĞI ALIN 2LT. 8-10-13-14-15-17 ANAHTAR , PENSE , YANKESKİ , İZOLE BANT ALIN. AKÜ İLE YANAN SEYYAR LAMBA VEYA ELFENERİ ALIN HER İHTİMALE KARŞI TAKVİYE...
  12. ademland

Yakıt Pompası

Ynt: Yakıt Pompası merhaba öncelikle aracınızın mazot filtresi yan sanayi ise dediğiniz sesi yapar. mazot soğutucusundan yapar. enjektör oring ve pullarından yapar. mazot kütüğünden yapar. bunların hiçbirinde bişey yoksa silindir kapağınızdan yapar. birde aracın yağ çubuğunu çekin yağ...

13. ademland

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi ben teşekkür ederim memnuniyetiniz bizim için önemli belirtmek istediğim bir hususta araçta yaklaşık 10'a yakın arızanın 10 dakika içinde bulunması buda dakika başına 1 arıza teşhisi demektir. buda bir rekor...
  14. ademland

Land Rover,range Rover,feelander 7/24h Acil Yardım,servis Ve Yedek Parça

LAND ROVER-RANGE ROVER-FREELANDER-DİSCOVERY- BMW-MİNİ COOPER YUKARIDA BELİRTİLEN MARKA ARAÇLARIN TÜM SERVİS YEDEK PARÇA VE ACİL YOL YARDIM HİZMETLERİNİ VERMEKTEYİZ SERVİSİMİZE KAPORTA VE BOYA DAHİLDİR. BİZİMLE BİR KAHVE İÇİP TANIŞMAYA NE DERSİNİZ... EXPERTİZ HİZMETİMİZDEN YARARLANARAK...
  15. ademland

Land Rover,range Rover,feelander 7/24h Acil Yardım,servis Ve Yedek Parça

LAND ROVER-RANGE ROVER-FREELANDER-DİSCOVERY- BMW-MİNİ COOPER YUKARIDA BELİRTİLEN MARKA ARAÇLARIN TÜM SERVİS YEDEK PARÇA VE ACİL YOL YARDIM HİZMETLERİNİ VERMEKTEYİZ SERVİSİMİZE KAPORTA VE BOYA DAHİLDİR. BİZİMLE BİR KAHVE İÇİP TANIŞMAYA NE DERSİNİZ... EXPERTİZ HİZMETİMİZDEN YARARLANARAK...

16. ademland

Servis Yedek Parça Ve Acil Yol Yardım

LAND ROVER ARAÇLARINIZA GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BİR TELEFON KADAR YAKINIZ. HER TÜRLÜ ŞİKAYETİNİZDE BİZE 7/24 0536-287-75-56 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. SAYGILAR... ADEM KARNUÇU ADRES: ATATÜRK OTO SAN. SİT. 2.KISIM 32. SOK. NO: 1351 MASLAK/ İSTANBUL
  17. ademland

Servis Yedek Parça Ve Acil Yol Yardım

LAND ROVER ARAÇLARINIZA GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BİR TELEFON KADAR YAKINIZ. HER TÜRLÜ ŞİKAYETİNİZDE BİZE 7/24 0536-287-75-56 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. SAYGILAR... ADEM KARNUÇU ADRES: ATATÜRK OTO SAN. SİT. 2.KISIM 32. SOK. NO: 1351 MASLAK/ İSTANBUL
  18. ademland

1992 Range Rover Classic 3.9

Ynt: 1992 Range Rover Classic 3.9 İZMİRDE ENİS BEY VAR BU İŞİN UZMANIDIR DİLEDİĞİNİZDE TELEFONUNU VEREBİLİRİM SAYGILAR ADEM KARNUÇU TEL: 0536-287-75-56

19. ademland

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi rica ederim menuniyetiniz bizim için önemli daha önceki yazılarımdada belirttiğim gibi land rover ve range rover araçlarınız çok değerli ve kullanışlı araçlar size her türlü hava ve yol şartlarında kolayca kullanım...
  20. ademland

Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas şikayetleriniz için 0536 287 75 56 nolu telefondan bana ulaşırsanız daha detaylı bilgi vererek size yardımcı olmaya çalışırım saygılar maslak oto sanayiden land rover ustası adem karnuçu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri