Arama sonuçlarınız

1. ademland

30LT/100 km yakıt tüketimi

Ynt: 30LT/100 km yakıt tüketimi yardımcı olabildiysem ne mutlu umarım değerler hep böyle kalır.

2. ademland

Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan?

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? rica ederim yardımcı olabilirsek nemutlu bize zaten enis beyde engin tecrübesi ile güzel bilgiler aktarmış
  3. ademland

Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan?

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? ALPER BEY İSTANBUL MASLAKTA SİZE SERVİS.YEDEK PARÇA VE ARAÇ EXPERTİZİ HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRİZ BİZE ULAŞMAK İSTERSENİZ GSM:0536-287-75-56 ADRES: ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ 2.KISIM 32.SOKAK NO:1351/1352 SAYGILARIMLA... ADEM KARNUÇU

4. ademland

RANGE ROVER HSE

Ynt: RANGE ROVER HSE KADİR BEY ÇOK GÜZEL BİLGİYDİ TEŞEKKÜRLER:))
  5. ademland

30LT/100 km yakıt tüketimi

Ynt: 30LT/100 km yakıt tüketimi ARACINIZIN FİLTRELERİ TEMİZ BUJİ VE BUJİ KABLOLARI SAĞLAM İSE EGZOST VE KATLAR TIKALI DEĞİL İSE YANİ ARAÇ ÜZERİNDEKİ EKİPMANLAR SAĞLAM İSE ARACINIZIN HAVA AYARI BOZUKTUR VE ZENGİN KARIŞIMI MEVCUTTUR YANİ ARACINIZ FAZLA HAVA ALDIĞINI OKUYARAK BENZİNİ YAKMADAN...

6. ademland

2001 model range rover (p38) voge su eksiltmesi

Ynt: 2001 model range rover (p38) voge su eksiltmesi sayın arkadaşlar bu mesajın tarihi eski ama yanıt verme sebebim böyle sorunu olan başka bir p38 kullanıcısının aynı şikayeti olabilir yardımcı olabilirsem ne mutlu. öncelikle p38 range rover 95/2001 model araçlarda bazı kronik rahatsızlıklar...

7. ademland

1998/2006 freelander direksiyon aırbag çıkma sağlam

1998/2006 freelander direksiyon aırbag çıkma sağlam olarak elimizde mevcuttur ADEM KARNUÇU GSM:0536-287-75-56
  8. ademland

E36 ABS BEYNİ ÇIKMA SAĞLAM

Ynt: E36 ABS BEYNİ ÇIKMA SAĞLAM abs beybi sağ torpido göğsünün altındaki elektronik olan sizin bozuk parçanız tarif ettiğim yerdeki beyin ise 450tl olur saygılar
  9. ademland

2008 DODGE NİTRO ORJİNAL RADYO TEYBİ MEVCUTTUR ÇIKMA SAĞLAM

2008 NİTRO ORJİNAL RADYO TEYP ELİMİZDE ÇIKMA SIFIR AYARINDA MEVCUTTUR. ADEM KARNUÇU GSM:0536-287-75-56

10. ademland

İSTANBUL MASLAKTA BMW DOKTORUNUZ

İSTANBUL MASLAK ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİNDE SİZLERE 7/24h HİZMET VERMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ HERTÜRLÜ ARIZA ŞİKAYET YEDEK PARÇA İLE İLGİLİ BİZE ULAŞIN TÜM CİHAZ VE TEKNİK EKİPMANLARIMIZLA SİZLERİ BEKLİYORUZ SAYGILARIMLA... ADEM KARNUÇU GSM:0536-287-75-56

11. ademland

E36 ABS BEYNİ ÇIKMA SAĞLAM

E 36 ÇIKMA ABS BEYNİ ELİMİZDE MEVCUTTUR ADEM KARNUÇU GSM:0536-287-75-56
  12. ademland

İSTANBUL MASLAKTA LAND ROVER DOKTORUNUZ

SİZİN ARACINIZ BİZİM ARACIMIZ DİYEREK ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA SİZ DEĞERLİ LAND ROVER KULLANICILARINA İSTANBUL MASLAKTA 7/24h HİZMET VERMEKTEN ONUR DUYARIZ. ARACINIZLA İLGİLİ HER TÜRLÜ ARIZA, BİLGİ, YEDEK PARÇA VE ÇIKMA PARÇA SEÇENEKLERİYLE BİZLERE İLETİŞİM NUMARALARIMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

13. ademland

Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi

Ynt: Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi enis abi hesapta problem yok teşekkür ettim. bu arada engin tecrübenle paylaştığın herşey çok başarılı ve takipçiler için inanılmaz faydalı. elimden geldiği kadar vakit buldukça bende yardımcı olmaya çalışıyorum. izmir ve izmir civarındaki...
  14. ademland

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA merhabalar yakıt katkısı olarak berner kullanın faydasını göreceksiniz ben adem usta istanbul maslaktan land rover bmw mini cooper ustası fikir almak isterseniz GSM:0536-287-75-56 ADEM KARNUÇU
  15. ademland

Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi

Ynt: Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi merhabalar aracınızın arızasının iki nedeni var 1. direksiyon kutusunun üzerinde direksiyonunuzu yumuşatmaya ve sertleştirmeye yarayan bir adet müşür var 2. sağ koltuğunuzun altında bu işlemleri yaptırmaya komut veren modül fakat çözüm olarak...

16. ademland

BİLGİ, TECRÜBE VE EN SON CİHAZLARLA VE GÜLER YÜZLE SERVİSİMİZ HİZMETİNİZDEDİR

Maslak Atatürk Oto Sanayide YILDIZ SERVİS olarak siz degerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü araçların cihaz ve tecrübe ile tamir ve onarım hizmeti yapılmaktadır. LAND ROVER, BMW, MİNİ COOPER her türlü çıkma ve yeni yedek parçalarıyla sizin sorunlarınıza en kısa sürede çözüm...
  17. ademland

Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ?

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? slm arkadaşlar land rover,range rover,discovery ve freelander araçlarınızla ilgili hertürlü arıza şikayet ve yedek parçayla ilgili bize 7gün 24 saat ulaşabilirsiniz.türkiyenin heryerine servisimiz mevcuttur.saygılar ADEM KARNUÇU...
  18. ademland

Land Rover Freelander 2.0 TD4 SE

Ynt: Land Rover Freelander 2.0 TD4 SE land rover araçlarınızla ilgili hertürlü soruda şikayette serviste ve yedek parçada 7gün 24saat arayabilir bilgi alabilir ve bizi ziyaret edebilirsiniz saygılarımla adem karnuçu yıldız servis tel:0536-287-75-56

19. ademland

westinghouse yardım

Ynt: westinghouse yardım slm aracınızın şase nosunu bana ulaştırın ve çıkmamı yenimi istiyorsunuz karar verin hemen yardımcı olalım saygılar adem karnucu tel:0536-287-75-56
  20. ademland

RANGE ROVER P38 EAS ARIZASI HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR...

Ynt: RANGE ROVER P38 EAS ARIZASI HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR... slm arkadaşlar ben adem istanbul maslaktan tanıyan ve bilen bilir öncelikle land rover araçların adını kötüye çıkaran ustalara SESLENİYORUM lütfen bilmediğiniz araçları ellemeyin ve tamir etmeye kalkmayın siz üç beş kuruş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri