Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış
hüseyin bey lc hdj 80 kasa sizinde yazdıgınız gibi 463 kasa mekanik sistemden elektronik sistemlerle 3 lü kilit sistemine geçmişler lc deki daha farklı orta kilit mekanik olarak devreye alınabiliyor lc yeni modellerinde hep elektronik sistemlere...
nazım bey dogru demiş bu tür yerlerde dıf kilıtleri çok önemli dünyada fabrika çıkışlı ön arka dif kilitleri olan 2 araç var benim bildigim biri lc digeri mers g mersedesinkilit sistemi çalışması lc göre biraz daha iyi ama lc de ön arka kilitlere...
zeminin kayalık ve boş taşlar oldugu yeni resimde daha iyi görünüyor meyil kaç derece acaba 40 45 derece gelirmi yinede 2 ile parçalar 3 ile çıkarım hele siz sigarayı bırakacaksaniz 4 bile atarım :D
mersedes g iyi bir araç ancak ciktıgı yer çok abartılacak bir yer degil lc disel turbo 3 vitesle çıkar 2 ile parçalar :D
Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?
vereceginiz artı farkı bir defada ödersiniz biter ama gc sürekli masraf edersiniz hem cebiniz yorulur hem kafanız al lc yi yorma kafanı :D ama dikkat temizi bulalım
Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool
redline kardeşim sizın lc yaptıklarınızı ilgiyle izliyorum bunların içinde en ilgimi çekeni intercool konusu olmuştu onun için bir başlık açmıştım ama konu farklı yöne kaydı bazı baloncu arkadaşlar sagolsunlar :D gelelim intercool konusuna markası SAFARİ TİPİ...
Ynt: araç alımı
üstadın yazdıgı gibi vx 100 ile vx 80 arasında sadece mazot pompası ve intercool degil ilave olarak 24 subap makine var bildiginiz gibi aynı 24 subap vx 80 makinalar çok az miktarda yurtdışında var vx 100 turbo motorlar 204 ps 430 tork dizelin en büyük avantajlarından biri...
Ynt: Grand Cherokee & LC
yakıt yönünden baktıgınız zaman sizin aracınız benzinli lc göre oldukca avantajlı hatta tüplü lc görede avantajlı sayılabilir ancak diger yönlerden baktıgımız zaman lc daha agır basar dayanıklık bakımından sizin aracınızdan çok çok iyidir konfor konusuda iyidir tercih...
Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool
vay be üstadlar ne kocaman kocaman laflar etmişler hemen balonları patlatmışlar birazcık espiri yapalım dedik ama üstadlar nazar sözünü ciddiye almışlar sonradan turbo atılmış olanları konuşmuyorum benim bildigim bir tane var intrercool ve turbo atılmış olan...