Arama sonuçlarınız

1. D

4.2 turbo dizel lc intercool

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool intercolu arazide pazar günü test ettim performans gayet güzel turbo dizel aracı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum özellikle tork çok fark etti rampa çıkışları çok keyifli oldu arac 1991 model 1993 yılında trafige çıkmış resim nazar olmasın diye...

2. D

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool üstad belli oluyor ne kullandıgınız :D :D
  3. D

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool üstad yakıt konusunda emin olmama ragmen sizin inanamadıgınızi anladım bugun bır daha olçtüm 1600 devir ile 2600 devir arası 80 ile 120 km arası yakıt 11.5 litre yolda tamamıyla düz bir yol degil virajlı iniş cıkışlı siz araç olarak ne kullanıyorsunuz

4. D

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool intercool montajı tamam super oldu pazar günü arazide inşallah test edecegim ilk izlenim gayet olumlu 4.2 turbo manuel vites uzun yolda normal kullanımda 11.5 12 litre 100km tüketimi var 140 km ile 170 km arası 13 13.5 litre yakıyor arazide hiç olçmedim
  5. D

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool ustad safariden intercol sipariç verdim mal gümrükte 3 4 gün ıçınde elimde olur taktıktan sonra bilgileri paylaşırz

6. D

lc ustadları 4.2 turbo dizel lc motora intercool takıldıgı zaman turbo ayarlarını degiştirmek gerekiyormu takan var ise bilgi paylaşımı yapabilirse memnun olurum

7. D

Dizel 100VX ler neden bukadar az

Ynt: Dizel 100VX ler neden bukadar az ustad dizelin tadini bilen bilir bilmeyene ne kadar anlat san bos
  8. D

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger 37 lastikte arac bu haliyle çok yavaş kalır sizin dıfransiyel oranınız sanırım 41 10 olması lazım benim araçta 41 10 oran 15 cant 33 bogger kullanıyorum her yönüyle harika 35 belki oranla oynamadan kullana bilirsiniz ama yinede 33 lastigin performansını vermez 6 inç...
  9. D

şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ?

Ynt: şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ? turbo dısel bır araç var fena durmuyor kilitleride mevcut bakılabılır sahibinden com da

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri