Arama sonuçlarınız

1. S.DURU

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

fiberden kastim sizin yazdiginiz benim ise telaffuz ederken zorlandigim plastik urunu sert malzemeler.

2. S.DURU

fiber olayını bulunduğum yerde xj 4.0 kullanan bir kaç kişiye sordum, sorun çıkmadığını söylediler. Denemeye değer geldi.(gerçi xj önler sabit aks, aynı dayanımı kj gösterir mi?bilemedim..) şuan aklımdaki soru ise jantları ofsetli bir modelle değişmek mi yoksa spacer ile orjinalleri dışa mı...
  3. S.DURU

Liberty 3.7 Arıza Işığı

Bende de motor arıza ışığı yanıyor. Halen bir cihaza bağlatamadım. .. Jant lastik-yükseltme sevdasından sıra gelemedi:)

4. S.DURU

Yükseltme için 5cm fiberden yapacağız. Fakat jant için spacerleri olduğum yerde yapamiyorlar. Önce onu halledip sonra yükseltmeye baslayacagim. Şimdilik ayın 15'ine kadar lastik fiyatı arastiracagim. Kısmetse diğer işler de peşinden gelecek. Aklıma takılan ise 5cm get sonrası amortisör kısa...
  5. S.DURU

Bu gibi işlerle uğraşan bir arkadaşım özellikle jantlari dışa almak için spacerleri alüminyum malzemeden yapmamı önerdi. Bakalım iyi bir tornacı bulur isem deneyecegim. Yükseltme içinse önce uygun ölçüleri bulmak lazım.

6. S.DURU

Acaba get işlemindeki malzemeyi kendimiz yapabilir miyiz? Hafif bir malzemeden iyi bir torna işçiliği ile.

7. S.DURU

2003 3.7 Renegade..

Tesekkur ederim. Kutu aklıma geldi aslında ama sanki simitle mil arasında gibi. Yarın kutuya baktirayim o zaman.
  8. S.DURU

Peki Gürcan Bey, hem öne hem arkaya 5 cm get yapsak, orijinal jantlar da 3-4 cm flans yapsak nasıl olur? O zaman ebat değişimine gitmeden 245 70 lastik alır devam ederim. Sizce nasıl olur?
  9. S.DURU

2003 3.7 Renegade..

Bu da aracim..

10. S.DURU

2003 3.7 Renegade..

Bu arada aracımla ilgili bazı problemleri aktarmak istiyorum. Öncelikle aracımda kalörifer ile ilgili bir sıkıntı oldu, hararet 90 a gelmesine rağmen ısıtma derecesi çok düşük. Benzinden LPG ye geçmesi de çok geç oluyor. Bu olay aracı alıp, devirdaim tve termostatı değişince antifriz koyduktan...

11. S.DURU

Benim aracımın üstünde 245*70*16 lastik var. Sol ön davlumbazda açıklık var muhtemelen sürtme yapmış ve orayı kesmişler. Şu anda bir sürtme yok. Bir iki ufak esneme denemesi yaptım, sürtmedi. Fakat aracın genel anlamda özellikle arkası bana sert geldi. Bozuk bir yola girdiğimde tüm çukur ve...
  12. S.DURU

2003 3.7 Renegade..

Selamlar herkese. Adım Salih. Artvin Arhavi'de yaşıyorum. Siteye 2012 yılında üye oldum ama uzun zamandır okuyarak takip ettim. Aslında gönlüm 4.7 overland'dı ama istediğim bir araç bulamadım. Daha sonra KJ ye yöneldim. 2003 model Renegade modelini aldım. Uzun zamandır farklı model Volvo...

13. S.DURU

Merhabalar. Aracınız güzel olmuş bence. Acaba kullandığınız lastiğin ölçüsü nedir? Bir de sizin orjinal jant ebatınız 17 mi acaba? Sakıncası yoksa yükseltme kitini nereden ve ne kadara temin ettiniz? Uygularken başka bir aparat ihtiyacı oldu mu? Bu arada merak ettiğim şeyler var yardımcı olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri